Inlägg från: Anonym (Hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hm)

    Kvinnor - mannen du träffar vill att du kissar på honom. Ok el inte ok?

    Anonym (Rainbow) skrev 2019-06-12 17:55:14 följande:

    Din parter eller någon du nyss träffat och precis haft sex med vill att du (kvinnan) kissar på honom.

    Berätta hur du tror du gör/reagerar!


    Hade tappat lite attraktion på direkten när jag får frågan...gillar verkligen att utforska och har inte mkt fördomar men det där tycker jag bara är avtändande.

    Kanske att jag hade brutit efter att ha känt efter lite. När några har sonderat terrängen så har de varit så smidiga att det varit enkelt att säga nej. Men någon som uttryckligen vill att jag kissar på hen, nej. Chansen finns ju att personen redan gjort det med andra, är inga bilder jag vill få när vi ska sexa.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (Rainbow) skrev 2019-06-13 23:16:54 följande:

    Men tänk så härligt att få ställa dig bredbent över honom och kissa, så dominant du skulle känna dig...


    Finns många andra sätt jag kan vara dominant på. Som är sexiga och inte jag uppfattar som äckliga. Och förnedrande faktiskt, har ingen sexuell koppling till det alls. Vill inte bli kallad/kalla andra nedsättande saker som en hel del verkar gå igång på. Har en hel del erfarenheter och vet rätt väl var mina gränser går, så ser ingen anledning att närma mig något som bara ger mig dåliga vibbar. Gränser är till för att överskrida annars men inte i det här fallet för mig.
  • Anonym (Hm)
    Sgtwolf skrev 2019-06-14 10:18:05 följande:
    Jag skulle också kunna testa. Iaf en eller två gånger.

    Faktiskt lite nyfiken.

    Men för mig är det förbjudna som lockar, som att slicka mus eller låta tungan leka i rumpan. Också lite förbjudet och smakar lite mer än att slicka på en nytvättad arm.

    Tycker det är upphetsande med en riktigt våt mus, både just att den är våt men också smaken. Rent tekniskt så innehåller safterna från musen betydligt fler "äckel" ämnen och bakterier. Kiss är i princip bara vatten med salter. Ung som svett eller tårar.

    Men jag skulle inte välja koncentrerat brungult morgonkiss. Utan om någon ska kissa på mig så ska hon ha vätskat upp och kissa tämligen blankt eller svagt ljusgult.

    Då gissar jag på att det både i smak och doft är mer som ljummet vatten. Kanske går det att förnimma en svag doft och smak av kiss. En svag smak och doft av kiss när man slickar mus, kan ibland vara en del av upphetsningen med att slicka. En mus smakar bäst och är som mest upphetsande när den smakar lite mus och inte bara tvål och vatten.

    Så för mig skulle det inte handla om förnedring.

    Utan det som lockar är känslan av det varma våta som till smak och doft som påminner om en våt mus utan det "slemmiga".

    Kan gissa att det är lite som att en del tjejer tycker om att ge oralsex och tar emot och sväljer satsen. Också förbjudet, lär inte heller smaka som vatten eller choklad. Själv tycker jag att sperma är lite äckligt och inget jag vill slicka i mig. Doftar ju också lite speciellt. Men älskar att bli avsugen och om hon sväljer så är det i sig upphetsande och ger en känsla av att vara "mottagen".
    På vilket sätt är det förbjudet att slicka mus? Eller rumpa för den delen. Så olika man kan vara.

    Du likställer urin och sperma? Inte samma på något vis alls enligt mig. Det ena är en produkt av njutning, det andra är en slaggprodukt från kroppen som inte luktar gott. I många tider och säkerligen även nu så är att kissa på någon det slutgiltiga beviset för förakt. Typ efter en våldtäkt. Läs på hur sånt brukar gå till om du är okunnig innan du uttalar dig.
Svar på tråden Kvinnor - mannen du träffar vill att du kissar på honom. Ok el inte ok?