Inlägg från: julinuj |Visa alla inlägg
  • julinuj

    Överviktig, BF feb.2020 (förhoppningsvis)

    Jag är i v. 9 och väger nu 103 kg till mina 170 cm. Vägde 106 kg innan jag blev gravid men pga illamående och att jag försöker äta mig mätt på mer grönsaker och mindre choklad (hehe) och har ökat vardagsmotionen så har jag minskat lite. 

    Har inte haft inskrivningssamtal än men hoppas på bra bemötande... 

  • julinuj

    Nu har jag varit på inskrivningssamtal och allt gick bra. Vikten togs upp i förbigående (de måste ju skriva in den i journalen), hon konstaterade övervikten och att man "inte ska äta för två" och hon frågade om jag ville träffa dietist men jag sa nej, och jag hörde på henne att hon mest erbjöd det för att de "ska". Sen pratade vi inte mer om det. Blodtryck och blodsockervärde var bra!

  • julinuj

    Jag mår också oförskämt bra nu, efter att illamåendet lagt sig. Tror inte man ska vara orolig utan njuta så länge det varar!

    Har bara problem med blåsan, måste springa på toa hela tiden dygnet runt...

    Jag tyckte inte heller det syntes på mig men byxorna sitter tajtare och syrran jag inte träffat på länge sa att det syntes, likaså en gammal kollega. Magen har nog annan form!

  • julinuj

    Hur går det för er andra? Jag är i vecka 23 nu och känner sparkar varje kväll. Har gått upp nåt kilo i vikt men kan också bero på att jag slutat cykla till jobbet nu när vintern kommit...

    Magen syns och känns! Men kan dölja den under pösiga kläder ännu om jag vill.

Svar på tråden Överviktig, BF feb.2020 (förhoppningsvis)