Inlägg från: Anonym (Humlan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Humlan)

    Löneanspråk personlig assistent?

    Hej!

    Ett löneanspråk är vad du tänkt dig i lön, det är helt fritt och förhandlingsbart, det man måste tänka på är att ha lite att gå på för man kan få följdfrågor varför man just begär den lönen man gör och då är det bra att kunna framföra.

    Man ska inte vara rädd för att ta i ordentligt när dom frågar om löneanspråk, det är den lönen du får dras med och löneökningarna brukar vara låga.

    Säg att du begär 140kr/h då kan dom komma med ett motbud som antingen ligger i närheten eller avfärda helt och säga 120kr/h är vad vi kan erbjuda. Därför är det viktigt att ta reda på vad minimum är för under det ska du inte ha, då är det en oseriös arbetsgivare som troligtvis utnyttjar personalen.

    Finns många arbetsgivare som bara tänker på pengar och vill ha så billig personal som möjligt, då måste man stå på sig och tänka vill jag verkligen jobba här, man måste hålla kvar vid sitt värde och även om du är oerfaren så ska du ha lönen som yrket kan ge dig.

    Personliga assistenter är fantastiska människor som har viktiga arbetsuppgifter och ska få betalt för det fantastiska dom gör.

    Alla är vi nya någon gång i livet men bara för att man är ny ska man inte vara billig att anställa, lite krav måste man ha även som ny.

Svar på tråden Löneanspråk personlig assistent?