Inlägg från: Loloboije |Visa alla inlägg
  • Loloboije

    Svenska kvinnor gillar hundar

    Håller med. Det är för mycket hundar. Endast en bråkdel av alla hundägare passar för ändamålet med arbetstider, personlig lämplighet osv. Sedan så är hundar och katter en större klimatbov än flyget, 6% av alla klimatutsläpp står tamhundar och katter för i Sverige. EN hund släpper ut mer än en SUV per år. Därför är det sjukt onödigt resursslöseri att i princip varenda ungt par som ska bli sambo prompt ska ha en valp att leka familj med för att känna sig kompletta på instagram. Likaså dessa singlar som måste ha en hund att fylla tomheten med trots att dom arbetar heltid och älskar att gå ut och festa och bor i en etta i stan.

    Dom flesta hundägare dräneras på energi och mår egentligen dåligt av att vara så bundna och begränsade, samt all extra städning det kräver.

    Hundhår överallt, rasta 5-6 ggr per dygn, aldrig sovmorgon, hundvakt så fort man ska bort, omöjligt att vara spontan, har dom bil tar dom upp hela bagageluckan och sitter och gnäller och skäller. Dom pockar hela tiden på uppmärksamhet och vill leva i symbios med sin familj men blir lämnade större delen av dagen till sig själva, hunddagis eller nån som passar dom istället.

Svar på tråden Svenska kvinnor gillar hundar