Inlägg från: Anonym (Buddy) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Buddy)

    Tjejen porrstjärna

    Gjorde förmodligen något man inte ska, men efter att ha fått någon blandning av en liten misstanke och kanske en fix idé så satte jag mig och letade efter tjejen på internet. Så sprang jag på två relaterade klipp med henne i vilka hon och någon till okänd tjej har sex med en man. Filmerna är välgjorda, men har tydlig amatörstatus. Inte mindre agerar de som i värsta porrfilmen, och ägnar lång tid åt att suga av honom på helt galna sätt.

    Helt sjukt. Fast blev samtidigt stenhård... Vi har inte varit ihop särskilt länge, och det förändrade bilden av henne ganska drastiskt. Så hur i hela världen hanterar man det? Hon har inte sagt någonting, och jag är ganska osäker på vad jag ska känna om det. Det känns inte alls som att jag kan fråga, men det känns också väldigt svårt att låtsas som ingenting.

  • Svar på tråden Tjejen porrstjärna
  • Anonym (Buddy)

    Ok, tack alla för engagemang! Jag trodde aldrig att så mycket skulle skrivas.

    Självklart tycker jag jättemycket om henne, och bilden av varann kommer ändras ändå på olika sätt förstås. Och själva grejen är nog inte att hon haft utsvävningar och "kul" tidigare. Det har ju jag också. Att det är på film var lite chockerande, men jag fick å andra sidan leta rätt länge (det var en tillfällighet att jag fick en ledtråd som sagt). Det jobbigaste är helt klart att jag kanske tycker hon "borde" berättat. Fast det gör man väl heller inte i presentationen av sig själv direkt. Och att fråga för mig skulle uppfattas som snokande, för som sagt, det kändes lite fel redan innan jag började.

Svar på tråden Tjejen porrstjärna