• TriC

    Tjejen porrstjärna

    Anonym (Man43) skrev 2019-06-19 08:54:16 följande:

    Varför skulle det ändra synen du hade på henne? So what? Hon hade ett sexliv innan hon träffade dig och det hamnade på film. När skall vi sluta skambelägga de som producerar och konsumerar porr? Sex behöver inte alltid vara kärlek. Ibland handlar det bara om att ha kul. 

    Ta ett steg tillbaka och fundera på varför du ändrade synen på henne efter detta. Handlar det om osäkerhet hos dig? Tvivlar du på din förmåga att tillfredsställa henne? Kom då ihåg att hon har valt att vara med dig. 

    Handlar det om svartsjuka? Hade de längre kuk än dig? Mer avancerad sex? Skrek hon högre på filmen än hon någonsin gjort med dig? Vänd svartsjukan till något positivt. Använd minnesbilderna av henne på filmen för att bli hård som ett spett och ta henne som hon aldrig blivit tagen innan. 

    Det här sitter i ditt huvud och det faktum att hon levt ut sex på film decimerar inte henne som kvinna eller potentiell partner. Gör det så är det du som har problem och inte hon. 


    Dagens tramsinlägg!! Så du menar, på fullt allvar, att en kille som känner tvivel inför det faktum att hans nya tjej är med i porrfilmer istället lider av osäkerhet och tvivel på sin egenförmåga?? Herregud! 
    Jag skulle ALDRIG vara ihop med en sådan tjej, och det är definitivt inget fel på min självsäkerhet och förmåga. 
Svar på tråden Tjejen porrstjärna