Inlägg från: Anonym (orolig at) |Visa alla inlägg
  • Anonym (orolig at)

    Köttbullstillgängligheten i landet

    Bör det lagstiftas om att alla som driver en livsmedelsbutik ska ha ett antal förpackningar köttbullar och lite andra livsmedel som pulversås, makaroner och liknande så att de som lyckats ta sig in på högre utbildning kan hitta mat de känner igen?
    Bör de som tas in på högre utbildning testas avseende logisk tankeförmåga där det exempelvis ställs frågan: Hur troligt är det att butiker med skyltning på kinesiska, arabiska eller thai säljer köttbullar

  • Svar på tråden Köttbullstillgängligheten i landet
  • Anonym (orolig at)
    Anonym (Herregud) skrev 2019-06-21 10:27:27 följande:
    Jo jag vet, vilken jävla idiot. Tänk att hon är högutbildad och har gått på journalisthögskolan. Vad fan gör hon inne i ett arabiskt litet livs och letar efter köttbullar?! Ironiskt nog har borgarna börjat argumentera som kommunister. Staten ska styra över marknaden. Endast inhemskt. Det finns liksom Ica, Hemköp, Willys, Coop etc, man behöver inte tränga sig in på Asia Livs och argt leta efter falukorv kl 22 på kvällen.
    Den som letade efter köttbullar var läkarstudent och borde verkligen kunnat tänka logiskt, i och för sig har det ju på senare tid stängts av en del som fuskat på högskoleprovet just från läkarutbildningen..
  • Anonym (orolig at)
    Konservativ skrev 2019-06-21 10:40:49 följande:
    SIS får tillsätta en delegation med fyra heltidsanställda politiker. Kanske de odugliga Generaldirektörerna som avlönas utan uppgift äntligen får en uppgift som passar deras kompetensnivå?
    Inte behövs det någon utredning bara besluta att det i varje butik som säljer livsmedel ska finnas några paket köttbullar bland de frysta smådjuren, och några paket med fryst hederlig svensk grönsaksblandning samt makaroner, lite falukorv och sirapslimpa så att akut hungriga läkarstudenter kan få sig mat de känner förtroende för
  • Anonym (orolig at)
    Drottningen1970 skrev 2019-06-22 12:54:58 följande:
    Absolut. Och vidare ska det vara obligatoriskt att servera köttbullar och kåldolmar på alla restauranger oavsett om de har libanesisk, indisk eller kinesisk meny.
    Det räcker med att  servera currysås, söt-sur sås eller myntasås till köttbullarna så indisk meny, kinesisk meny osv. vill de göra det lite mer exotiskt så kan beskarna istället för potatis välja det exotiska och främmande riset tillagat på respektive lands sätt
  • Anonym (orolig at)
    Anonym (e) skrev 2019-06-22 14:05:06 följande:
    Vem äter ens köttbullar ute om man nu inte är på Ikea?
    De som värnar om vårt lands essens
Svar på tråden Köttbullstillgängligheten i landet