• Ztrumpan

    BF Mars 2020

    Här är en till som är beräknad 1 mars. Hade missfall förra året och har försökt sen dess och nu tog det sig. Hade känningar 1 vecka efter ägglossning, kändes inte helt som vanligt och så skulle jag på fest och tog ett test för säkerhetsskull. Trodde aldrig jag var gravid men plussade -4 före bim. Är trött och har växtvärk till och från hittills så nu hoppas man att inget sker denna gång.

  • Ztrumpan

    Hur länge kan man vänta med att kontakta barnmorska tror ni? Senast fick jag missfall i v8+ några dagar, känner mig inte superstressad att kontakta dom igen utifall det skiter sig.. så när brukar riktiga inskrivningen ske? Inte bara information om kost och sånt, det mötet var jag på för mindre än ett år sen.

    Svårt att förstå man är gravid, tyvärr är man lite inställd på det värsta..

  • Ztrumpan
    vicky91 skrev 2019-07-02 09:45:23 följande:

    Plus idag bim -2.

    Är så lycklig????hoppas den vill stanna kvar!!


    Grattis!!!
  • Ztrumpan

    Jag som ändå ställde frågan får väl dela med mig av mina symtom hittills ????

    Inget illamående, men känner växtvärk till och från, lite i svanken också och trötthet från dag till dag, har varit förkyld samtidigt så svårt att säga vad som är vad ????

    Lite små ömma bröst också men har värre vid pms.

    Förra gången jag var gravid fick jag jätte ont i rygg och kunde inte sova i min säng ens, men sen missfall i v 9 så hoppas det berodde på det.. för vill inte få ont så tidigt.

Svar på tråden BF Mars 2020