• micke78

    BF Mars 2020

    Fick Gravid 1-2 nu bim-3 så beräknat typ 14 mars kanske? Inte hunnit kolla än :p mitt 4e barn :)

  • micke78
    Jagerika skrev 2019-06-30 16:02:32 följande:

    Hej tjejer! Tänkte bara fråga vilken dag efter ÄL ni fick pluss på? Jag är ganska förvirrad idag då jag fått två svaga streck på två olika test men då kommer vi till ?problemet?, jag är endast på ÄL+5. Jag tempar och ÄL skedde den 25:e och idag tog jag ett test mest på skoj och att ha nått att jämnföra med sen när jag skulle testa på riktigt. Kan det vara nått? Eller är testen fel? Ska försöka bifoga en bild på det senaste testet som visade starkast.

    Vi har försökt i över 1,5 år så skulle var väldigt glad om det är ett äkta streck <3


    Antingen är det fel på testet eller så har du haft ÄL tidigare. Ta en digital test i morgon så du vet, då står det tydligt gravid eller inte. Lycka till!
  • micke78
    Sallyglada skrev 2019-07-06 09:03:20 följande:

    Har plussat 4 dagar i rad, fått väldigt svaga men ändå positiva varje gång. Har testar clearblue, apotek hjärtats egna samt rfsu.

    Har så himla svårt att tro på det och ta in, och blir orolig när det är så svagt? Fick mitt första barn nu i november -18, sååååå därför känns det lite extra overkligt allt det här :O


    Både apotekets och Rfsu ger svaga sträck (andra tester också) så himla dumt för man blir ju osäker, men helt vanligt att få det alltså. Grattis till graviditeten :)
Svar på tråden BF Mars 2020