Inlägg från: Theresesvea |Visa alla inlägg
  • Theresesvea

    BF Mars 2020

    Jag är också gärna med här! Fick positivt igår em på bim-3 och gravid 1-2 på digitalt! Lyckan höll i sig i ett par timmar för på kvällen kom det bruna flytningar som fortsatt idag med även lite rött. Inte så mycket än utan mest när jag torkar mig men även lite i trosskydd. Har juu hört att man kan blöda lite i början så nu antar jag att blödningen antingen kommer minska eller öka och bli missfall :/ Håll tummarna för mig är ni snälla!

  • Theresesvea
    Viho1234 skrev 2019-07-01 11:44:11 följande:

    Det kan ju vara en sån nid-blödning som uppstår när ägget inplanerat sig i livmoderväggen. Håller tummarna för att det är "bara" en sån :)


    Fast hcg har väl inte börjat produceras innan ägget i planterat sig? Och jag har ju redan fått ett plus på stickan. Har inte så stor koll men känns som det är för sent för nid-blödning!? Men tack för att du håller tummarna för mig <3
  • Theresesvea
    Viho1234 skrev 2019-07-01 15:46:18 följande:

    Fast ägget behöver ju inte sätta sig i livmodern för att få en hcg-stegring, vid utomkvedshavandeskap får man ju också en ökning.


    Det har du rätt i, har som sagt inte så stor koll ;)
  • Theresesvea
    littlemissE skrev 2019-07-01 13:11:17 följande:

    Jag har för mig att det är vanligt med mindre blödningar kring Bim :) så det är nog ingen fara.


    Tack för peppen :)
  • Theresesvea

    Jag tror tyvärr jag får lämna denna gruppen igen då jag börjat blöda mer rejält nu. Har pratat med bm som tror det är tidigt mf. Ha en underbart härlig graviditet allihopa så hoppas jag på aprilbebis istället <3

  • Theresesvea
    LindaV1985 skrev 2019-07-03 08:50:26 följande:

    Åh va tråkigt! Känner dock igen de där med blödningar tidigt i graviditeten. Jag blödde med min första i tre dagar. Färskt blod med klumpar dessutom. Jag var sängliggandes i alla dagar. Ringde bm som sa att jag kunde förvänta mig ett MF inom kort.

    Så ta ett test en vecka efter att du slutat blöda, eller kanske två veckor efter (vet inte hur lång tid den tar innan kroppen får ur ämnet hcg i krpppen) någon som kanske vet?

    Min äldsta är idag 8år och pigg som en nötkärna! Så man ska inte tro på allt man hör eller läser. Sen tror jag även att man Känner om man fortf är gravid eller inte. Men jag önskar dig ett stort lycka till med allt <3


    Tack så mycket för att du sänder lite hopp! Jag blöder jättemycket och har som mensvärk så hade jag inte testat i förrgår så hade jag tagit detta för mens. Men ska ta ett test som du skrev en vecka efter blödning så får vi se :)
Svar på tråden BF Mars 2020