• Jannie

    BF Mars 2020

    Väntar barn nr två 2020-03-03. Plussade i onsdags vilket var cykeldag 9 (sjukt tidigt men gjorde ett till digitalt cb på eftermiddagen och fick plus igen). Har använt Natural Cycles så då känns det som man har grym koll, så vågade testa tidigt. Vi har försökt i 5 månader utan resultat så vi är väldigt glada nu och hoppas allt går vägen.

  • Svar på tråden BF Mars 2020
  • MiniE92

    Hoppar in här ! Är beräknad till 17/3 - 2020 ???? sjukt spännande !

    Inte känt något direkt förutom ömma bröst och tröttheten från helvetet ????

  • Hipphurradu

    Måste bara slänga ut en fråga här i tråden,

    Jag har katter och alltså kattlådor som behöver tömmas. Jag har läst på nätet att man inte ska tömma lådan som gravid, pga toxoplasmos eller hur det stavas. Bör jag lägga över det helt på mannen eller räcker det om jag har plasthandskar? Eller bör jag ha munskydd med? Kanske låter som en dum fråga och inte alls passar i denna tråd, men hoppas någon har erfarenheter och vill dela med sig :)

  • AnnaPannas
    Hipphurradu skrev 2019-07-16 19:41:25 följande:

    Måste bara slänga ut en fråga här i tråden,

    Jag har katter och alltså kattlådor som behöver tömmas. Jag har läst på nätet att man inte ska tömma lådan som gravid, pga toxoplasmos eller hur det stavas. Bör jag lägga över det helt på mannen eller räcker det om jag har plasthandskar? Eller bör jag ha munskydd med? Kanske låter som en dum fråga och inte alls passar i denna tråd, men hoppas någon har erfarenheter och vill dela med sig :)


    Jag vet inte hur farligt det är men min sambo har tagit över kattlådan, det gjorde han även förra graviditeten, inte värt att riskera något trots att det kanske inte är så stor fara ????
  • Mika123

    Hej jag hoppar in här! Jag plussade den 15/7 på bim+2 är beräknad 21/3 2020 ,helt overkligt för vi har bara försökt en ägglossning och det tog sig direkt :) så glad !

    Har aldrig varit gravid förut, när skriver man in sig och när ska man berätta för de närmsta? Mår inte illa ännu ,men har molvärk och ömma bröst , hoppas den lille stannar kvar nu i magen

  • Milnyr

    Hej

    Bf 14/3, plussade efter många år av försök till ett syskon till vår snart 12 åriga son. Det har vart en lång väg men till slut fick jag mitt efterlängtade plus.

    Mycket symptom denna gången, brösten känns sprickfärdiga emellanåt, molnande värk som kan göra riktigt ont, uppsvälld och illamående. Hade inte alls så här med min son.

    Låg vaken hela natten nästan då jag drömde om mf, mycket nervös i för läkarbesöket på måndag då de ska kollas hjärtljud..... Var där i måndags för att konstatera att säcken inte är tom och att de ligger rätt. Nu väntar man på hjärtljud.. Har nån av er oxå haft drömmar om med?

  • Anonym3323

    Plussade i söndags redan på BIM -6, blev gravid direkt nu efter första mensen efter MF i slutet av maj (var då i v. 8+5). <3

  • Helenha4

    Hej!! Grattis till alla +!! Hoppar in här oxå :) väntar vårt 5e barn bf 16/3 vi siktade på en sommarbebis och ja var helt säker på att ja hade äl när vi var på tältsemester, så ganska otippat att det skulle ta sig just denna månad. Men ändå helt fantastiskt, och knappt inget illamående än.

  • Trixxin

    Hej hej!

    Jag plussade i måndags och har BF 8 mars.

    Det blir vårat tredje barn :)

    Jag vill gärna bli medlem i den hemliga gruppen på Facebook.

    Är det någon som vill lägga till mig?

    Stort grattis till er alla som plussat! Så himla kul!! :)

  • ranten
    Hipphurradu skrev 2019-07-15 12:12:18 följande:

    Jag har äntligen plussat nu efter mitt utomkveds i november 2018. Vi började försöka igen i februari 2019 men det har bannemej inte blivit nått. Jag har varit så ledsen och orolig vad som är fel liksom. Vi började försöka i augusti 2018. Så hade tänkt börja kontakta vården om utredning nu i augusti. Men så när jag fick mens där i början av juni började jag med agnus castus (munkpeppar) i tablettform. Jag hade inga förhoppningar. Veckorna gick och jag testade i början av juli och fick negativt. 5 dagar senare så plussa jag på digitalt 1-2 veckor. Testade igen 3 dagar senare med morgon urin och fick 2-3 veckor. Så nu är jag glad blandat med orolig. Är rädd att det sitter fel men känner inga syntom på det än i alla fall. Jag borde vara i vecka 6 och beräknat förlossningsdatum blir i mitten av mars nästa år. Jag hoppas att detta blir min lilla baby nu, har längtat i flera år men mannen har inte varit redo förrän ett år tillbaka ungefär. Jag hoppas det är min tur nu och att jag får behålla den som nu växer därinne. Jag vet inte om det hjälpte med munkpepparn eller om det blev som placebo för mig. Men kommer definitivt testa det nästa gång jag försöker igen. Har ju oregelbunden mens och svårt att se ägglossningen med tester. Testade med digitala ägglossningstester från clearblue i juni men hittade den aldrig, så är kul att det blev ändå, så måste ju haft. Hade köpt på mig nu inför juli nya ägglossningstester haha, men då har jag till nästa gång. Så skönt att bara få skriva av sig lite, då jag inte vill säga till någon irl än då det är så tidigt, plus i fall något är fel. Men vill bara skrika ut det till världen. Jag har väldiga syntom, mår illa, är trött, tunga ömma bröst och ont i bröstvårtorna. När jag hade utomkveds så sa dom att man ska höra av sig för tidigt vul nästa gång man blir gravid, men jag blev så osäker vart, men jag skrev egenremiss till gynmottagningen. Om det är någon annan här vart har ni vänt er för ett tidigt vul efter utomkveds eller annat?


    Hekj och grattis till plusset!

    Jag hade också ett utomkveds i november. När jag ringde mvc lkollade de upp att gyn ska ta ultraljuden för att det inte är ett utomkveds till. Iaf är det så det fungerar hör. Jag fick tid 6+3 för att kolla.
Svar på tråden BF Mars 2020