• ArgVitMan

    Manliga oskulder

    Anonym (slo4) skrev 2019-06-26 13:58:57 följande:

    Det är inte oskulden i sej det är den totala bristen på socialt samspel som personen saknar. Hur man ens lyckas att komma upp i 30+ som ofrivillig oskuld är för mej en gåta, undantag för extremt kräsna, religiösa och 'väntar på den rätta'.


    Är du villig att lyssna då?

    1) Mobbad på mellanstadiet och högstadiet av olika skäl, inklusive övervikt. Mobbningen inkluderade att jag blev slagen. (De som mobbade mig är självklart så mycket bättre människor än vad jag är, de hade lätt med tjejer på högstadiet och har alla barn idag. Hade de varit lika usla på socialt samspel som jag var så hade de ju också varit vuxna oskulder) 

    2) Hamnade utanför på gymnasiet på grund av dåligt självförtroende från högstadiet, den populära killen var sportkillen som alla svärmade kring. 

    3) Sökte till teknisk högskola, hamnade utanför p.g.a. övervikten och det fortsatta dåliga självförtroendet, till slut så började jag få kompisar där. Jag började till och med gå ned rätt rejält i vikt. Detta tog dock slut när en tjej och en kille som kommit in nya i kompisgänget ville ta över och därför började sprida rykten om mig. Mitt kompisgäng kunde inte heller tåla att jag började gå ned rejält i vikt och började därför försöka trycka ned mig (men dessa personer är säkert så mycket bättre än vad jag är. Vad de sysslade med kan med rätta kallas vuxenmobbning och ledde  till att jag blev långtidssjukskriven. Men jag är säker på att om de hade varit lika usla som jag är så hade inte haft långtidssambo idag.
  • ArgVitMan
    Liberté skrev 2019-06-26 14:06:45 följande:

    TS tänk såhär

    Om du skulle köra bil för första gången i en stad utan körkort och övningskörning.. hur duktig skulle du vara i trafiken ?

    Ja där har du svaret varför.


    Samma sak skulle kunna anföras om precis vad som helst. Hur skulle du känna om en arbetsgivare använde exakt samma argument när du sökte första jobbet?
  • ArgVitMan
    Anonym (Cissi) skrev 2019-06-26 17:11:09 följande:
    Arbetsgivaren försäkrar sig om att personen har relevant utbildning och bakgrund för att klara jobbet.
    Så du vill alltså inte svara på frågan. 
  • ArgVitMan
    Anonym (Cissi) skrev 2019-06-26 17:14:20 följande:

    Håller med MammaMu. En överårig oskuld får alla varningssignaler att lysa rött. Varför skulle jag inte lyssna på dessa och chansa?

    Men poängterar att mannen kan vara helt ok ändå som vän och kollega. Så allt snack om att manliga oskulder är värdelösa är bullshit. Däremot vill man inte ha en sån som partner.


    Och samma sak här. Två- eller trebarnsmamma med olika fäder till barnen, uppenbarligen kan hon inte få relationer att fungera. Varför ska jag inte lyssna på mina varningssignaler och hålla mig borta från henne? 
  • ArgVitMan
    Anonym (Uttjatat) skrev 2019-06-28 07:46:32 följande:
    Blyg kan man vara men vuxen oskuld tyder på svåra sociala problem. Har man inte lyckats få till det överhuvudtaget är det något som inte stämmer. Män i Norrland ligger de också, de bor inte totalt ensligt :) Det finns lika många drivande kvinnor som män så det är inte alls kört om han inte är framåt.

    Tror det främst beror på att man ser sig själv som ett offer det är synd om - det ser man i alla trådar här iaf.

    Har du sökt hjälp för din ocd och jobbar med det?
    Får sådana här utläggningar dig att känna dig mäktig? Kanske lite bättre än förlorarna som inte får ligga? 
    För självklart så är jag som inte får ligga så fruktansvärt mer socialt missanpassad än t.ex. de som mobbade mig på universitetet. Hade det inte varit så så hade jag ju fått ligga.
  • ArgVitMan
    xigzo skrev 2019-06-28 18:16:09 följande:

    27 år oskuld härRynkar på näsan


    Kom ihåg den här tråden när kvinnor klagar om att män inte vill släppa in dem i sina gemenskaper. Använd precis samma argument "det ska väl inte vara vårt ansvar att lära upp en nybörjare".
  • ArgVitMan
    Anonym (Uttjatat) skrev 2019-06-28 22:38:26 följande:
    Fast har du inte gått vidare sedan gymnasiet? Du är inget offer längre
    Jadå, jag gick vidare till Teknisk Högskola, där jag fick uppleva precis samma sak igen. Tjejen som eldade på mobbningen är förövrigt numera väldigt väldigt engagerad i frågor om mänskliga rättigheter och jämställdhet.
  • ArgVitMan
    Anonym (Uttjatat) skrev 2019-07-07 23:26:57 följande:
    Fast det är det som är grejen. Jag vill inte forma/lära upp en vuxen person. Jag förväntar mig erfarenhet då. Ser det absolut inte som en ära eller något positivt.
    På tal om det här med att kalla sig uttjatat. Det du har att tillföra kan sammanfattas på två punkter.

    Offerkofta, ofterkofta, oferkofta.
    Du vill inte behöva forma/lära upp en vuxen person.
    Helt allvarligt, vad känner du själv att du tillför till debatten med att fortsätta pumpa ut samma budskap?
  • ArgVitMan
    Anonym (Offerkofta?) skrev 2019-07-08 20:13:41 följande:
    Du bortförklarar och nedvärderar andra människors problem

    Skulle du tycka det är okej att använda ord som offerkofta när du har något problem?
    Va? Du blandar ihop folk.
Svar på tråden Manliga oskulder