Inlägg från: Anonym (Toplessåtalla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Toplessåtalla)

    Vågar Ni visa brösten på stranden?

    Jag kan inte hjälpa att kolla. Det är inte mitt fel. Ni får jättegärna sola topless, men jag kommer att kolla. Bara snabbt, bara i ögonvrån. Jag kan göra mitt bästa för att inte göra er medvetna/obehagade av det. Men jag kommer att kolla, jag måste kolla.


    Och om vi ska vara ärliga. Om en snubbe ligger och "reser flagg" på stranden så visst fan hade ni kollat också.

  • Anonym (Toplessåtalla)
    Anonym (Sköna dagar) skrev 2019-06-28 15:46:15 följande:
    Kverulant67 skrev 2019-06-27 11:21:47 följande:

    Jag brukar vara på stranden ganska mycket och kan konstatera att det är mest tjejer 45-50 och uppåt som gör detta. Annat var det när jag var ung slutet 70 och halva 80-talet då alla var toppless.

    ORSAK: Den allmänna högervridningen i landet. Vad annars?


    eh heh vi är inte mer högervridna än på 70/80-talet. Inte om du snackar om kulturell konservatism. Fan ni var väl inte långt ifrån att stena bögar på den tiden, nu imorgon ska vi hålla en parad åt dem. En viss skillnad där.


    Folk är mer självmedvetna när det kommer till deras utseende. Vi är mer utseendefixerade och ställer högre (orimliga enligt vissa) krav på oss själva. Det är förmodligen anledningen.

  • Anonym (Toplessåtalla)
    Kverulant67 skrev 2019-06-29 01:16:14 följande:

    Är du dum på allvar??? Jag är höger och jag är för nakenhet så länge det är sunt. Vad skulle vi ha emot bögar? Tror du vi lever på 1800-talet?


    Möjligen. Men då är vi nog två i så fall, du argumenterar nämligen emot en som delar din åsikt. Jag svarade en kommentar som påstår att samhället blivit mer högervridet när det omvända egentligen är sant. Vänstern har formligen kört över högern i den kulturella arenan (dock så kommer det att vända nu).

    Hur du än vrider och vänder på det så är tradition en viktig del av konservatismen. Vi var mer traditionella förr.

    "Så länge det är sunt" är f.övr en värderingsmässig bedömning. Den är subjektiv och din syn på nakenhet skiljer förmodligen ganska radikalt ifrån synen de som flänger runt i nitar och läder idag har.
Svar på tråden Vågar Ni visa brösten på stranden?