Inlägg från: Miss jag |Visa alla inlägg
  • Miss jag

    Rädd kvinna!

    Är gravid i vecka 37+5. Bebisen har sen vecka 34 legat i säte. Jag har varit på vändningsförsök utan att det lyckades. Han vägrade! Så det kommer bli ett planerat kejsarsnitt. Vilket gjorde mig förtvivlad. Jag är så rädd. Sist blev det vaginal förlossning och det var en så underbar upplevelse. I det landstinget jag tillhör utförs inga sätesförlossningar så just den biten går inte göra så mycket åt. Sen är det fullt på platserna för snitt. Det gör ju inte saken bättre. De letar som bara attan men hittar ingen lucka. Jag skulle vilja ha en tid så jag vet när det ska ske. Jag undrar om någon med kejsarsnitt i bagaget kan komma med lite lugnande ord på vägen?! Skräckhistorier undanbedes då jag redan är rädd!

  • Svar på tråden Rädd kvinna!
  • Miss jag
    Anonym (S) skrev 2019-06-27 21:44:54 följande:

    Oj vad jobbigt! Kan de inte göra ett vändningsförsök till?

    Har ingen erfarenhet av kejsarsnitt, bara av vaginala så kan tyvärr inte ge några tips men är förslossningsrädd så vet hur det känns att ha panik inför förlossning! Mina vaginala förslossningar var inte underbara så jag bävar nu inför tredje.

    Önskar dig massor med lycka till, det blir nog bra ska du se!!


    Tack snälla du!! Urs va jobbigt att dina tidigare förlossningar inte gett dig någon bra erfarenhet. Att ha förlossningsrädsla är verkligen inget kul. Hoppas nästa förlossning blir bra för dig!
  • Miss jag

    Tack för alla berättelser och stöttande ord. Känner mig lite lugnare. Har även fått tid så det känns lite lättare på nått vis. Det blir nog bra detta i slutändan!

Svar på tråden Rädd kvinna!