• Anonym (Soë)

    Varför ironiserar familjeliv.se verkliga problem?

    Anonym (olika) skrev 2019-06-30 22:45:29 följande:

    Det är förmodligen färre än antalet män som blivit bortvalda av kvinnor p ga att de är kortväxta och eller har liten kuk.


    Det är tydligen väldigt känsligt att kvinnor är lika ytliga och kräsna som män?


    Är du ts nu helt plötsligt eller gick du in i tråden med ljus och lykta samtidigt som ts försvann? Dubbla konton? (Är inte det förbjudet? Eller kanske bara flashback som håller hårt på de reglerna?)

    Om du nu råkar vara kort och småkukad, varför raggar du inte på korta kvinnor om det nu är så hemskt att vara den kortare i förhållandet? Finns ju massor av kvinnor på 1.45-1.60 som säkerligen vore mycket kortare än dej.

    Jag har alltid varit längst eller jämnlång i mina förhållanden. Jag tycker inte det är ett dugg viktigt. Många av de jag varit tillsammans med tycker om längre kvinnor och har stolta gått med mej hand i hand medan jag gått i högklackat och blivit minst tio cm längre.
    När jag gick i högstadiet var jag vansinnigt tonårskär i en kille på ca 1.60, jag önskade verkligen att jag kunde hugga av mej benen då som osäker tonåring, tänkte aldrig på att han kommer förmodligen att växa.

    Den senaste jag var kär i var 6-8 cm kortare. Och är det en kille jag är kär i så bryr jag mej inte ett skit om kuken, dessutom vet du väl att det redan går att göra kukförlängningar? Men risken att tappa känsel osv är ju inte så kul.

    Du kan väl börja ta genotropin(tillväxthormon för dvärgar, men tas det i vuxen ålder kan det hända att "fel" kroppsdelar börjar växa, det ska nog endast tas enligt läkare på växande personer.) eller nåt om nu längden är så hemsk? 
    Det finns läkare som genomför förlängningar också, en mycket plågsam och utdragen process där du ligger i flera månader och skelettet drar ut mm för mm. Ändå finns idioter som gjort det ingreppet. Har dessutom svårt att tänka mej att du inte kan hitta tjejer som är kortare än dej (då borde du vara 1.40 om vi inte snackar om kortväxthet=dwarfism). Det borde finnas massor med tjejer på 1.50 som vill ha en kille på 1.60!
    Det är kanske då svårare för en 1.90 lång tjej som knappt kan hitta en längre kille?

    Har du någon gång helt ärligt blivit dumpad pga din kukstorlek? Jag har svårt att tro att endast det var problemet.
    Det finns som sagt tjejer som gillar jämnlånga killar eller kortare så du har massor att välja på! Du kanske bara skyller på dessa "problem" men egentligen är du ofrivilligt singel för några mindre smickrande personlighetsdrag?
Svar på tråden Varför ironiserar familjeliv.se verkliga problem?