• FELT

    BIM augusti 2019

    Hej.

    Jag hoppar in i er tråd. Jag har följt slaviskt men inte skrivit något förrän nu och känner att jag behöver få skriva av mig. Jag har en son sedan innan och nu vill vi få ett syskon.

    Att bli gravid första gången var ?lätt? i jämförelse med nu. Jag hade inte koll på ägglossning mer än vad appen sa. Jag analyserade inget som min kropp gjorde och jag testade mig första gången bim+4.

    Denna gången... är jag så medveten om min kropp. Min menscykel varierar mellan 21-29 dagar och har ett snitt på 26. Jag trodde på riktigt att jag var gravid förra månaden med mycket molvärk redan någon dag efter äl och väldigt ömma bröst vilket jag inte haft i samband med mensen innan. Mensen kom och jag behövde ladda ur och komma igen.

    Denna månaden är det samma efter äl. Jag plussade redan på dag 6 (äl) i cykeln och sen fortsatte jag testa men fick blankt. Mina ältest tog slut och ca 8-9 dagar efter första älplus så fick jag de klassiska flytningar etc. alltså enligt de så är jag på äl+7-8.

    Jag ska enligt min app ha mens 28/8 men har redan nu som sagt molvärk deluxe.

    Jag har även testat rosenrot till äl denna cykel för så desperat är jag just nu..

    Jag känner mig så ensam eftersom jag inte kan prata med någon om det direkt utan att verka galen och att jag inte vill att folk ska veta att vi försöker.

  • FELT

    Hemsk mensvärk/molvärk som strålar ut i benen och ryggen. Blir nog tyvärr inget denna månaden heller.

    Ni som försöker - hur håller ni uppe modet och hoppet?

  • FELT
    Anonym (Celeste) skrev 2019-08-23 11:45:26 följande:

    Jag känner med dig. Jag har haft en lång resa, där det tog 8 försök för att bli gravida, för att sen få missfall i v 16. Nu nygravid igen och hoppfull. Men det som höll mitt hopp uppe de där första 8 månaderna (och även efter missfallet) var att tempa, och därmed veta säkert att man prickar ägglossning, samt att testa husmorskurer. Jag är tveksam till att själva preparaten i sig var orsak till graviditeterna, men de gav i alla fall hopp i och med att man tillförde något nytt.

    (Förra graviditeten smackade jag på med Bisolvon, Rosenrot och Progesteron. Denna gång munkpeppar och maca. Kanske något att testa för att göra processen lite mindre dyster.)


    Hållet alla tummar och tår för dig att det ska gå vägen! Hur säger de att det ska fungera med munkpeppar och maca? Och vad är maca?

    Jag testade(r) zink, järn, B12, folsyra och rosenrot fram till äl.
  • FELT

    Stort grattis alla som plussat och som håller på att plussa!!

    Min ?mensvärk? har förändrats en del så än är inte hoppet ute. Känns som det sliter och drar i mina ljumskar/äggstockar. Tog test imorse bim-4 men negativt.

  • FELT
    Freya18 skrev 2019-08-25 05:06:15 följande:

    Ännu en sömnlös natt. Min sömn har aldrig blivit påverkad förutom när jag var gravid med sonen. Men testet nyss visade ingenting. Gaaah! Vilken jobbig väntan det är nu.

    Det känns verkligen som att jag är gravid och när jag tittar på testerna så blir min hjärna så förvirrad. Så som jag känner borde testet vara superpositivt.


    Håller tummarna! Kör du samma test? Är det ett sådant som är extra känsligt? När har du bim?

    Jag har testat två dagar i rad ???? men inget än.. inga extra känsliga test dock.
  • FELT

    Där kom tant röd på besök. Hoppar ev över till septembertråden. Lycka till alla!!!

  • FELT

    Hej!

    Jag fick min mens 3 dagar innan den skulle komma. Ha mått väldigt konstigt denna omgång men stora bröst, synliga ådror och att de inte går att röra på. Jag tog ett test imorse bara för att... och tycker mig se något eller är det bara min intensiva önskan? Bifogar bild.

  • FELT

    Idag tog jag ett digitalt test. Negativt. Jag får hoppas mina bröst vill krympa och inte göra så ont och så får jag helt enkelt försöka ladda inför nästa omgång..

    Grattis ännu en gång till alla som plussat!!

Svar på tråden BIM augusti 2019