Inlägg från: Anonym (Höst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Höst)

    BIM augusti 2019

    Hej! Helt ny här, har följt denna tråden med spänning och tänkte jag skulle prova att hoppa in.

    Jag ska troligtvis ha bim den 29. Alltså är jag på bim-3. Gjorde ett test imorse där det ändå syns något, frågan är bara vad. Kan det vara ngn idé att testa nytt imorgon, eller ska jag vänta några dagar till?

  • Anonym (Höst)

    Tog ett nytt test imorse, kunde inte hålla mig.

    Vad tror ni? Det syns så svagt så vet inte om det kommer synas bär jag laddar upp bilden.

    I vilket fall så syns det ngt för mig. Kan man få yttepyttesvaga spöksträck två dagar i rad?

    Bim-2

    Det är 3:e försöket och har mindre känningar än vad jag brukar.

    Brösten brukar sticka och ömma och det gör dom inte nu (än iaf).

    Hade väldigt ont i bröstvårtorna kring ÄL, och har läst att det kan vara ett tydligt tecken på att ÄL har skett?..

    Ligger dock hemma i feber, men det har sina förklaringar.

  • Anonym (Höst)
    fyrasnartfem skrev 2019-08-27 08:55:14 följande:

    Svårt att se, kvaliten på bilden blir så dålig här på FL.. men tror mig se något litet :) jag kan dock säga att jag plussade för två dagar sedan. Mina clearblue och testlagret-stickor har stigit och är otroligt starka och fina nu. Mina såna här stickor från RFSU har inte ökat någonting alls i styrka och är lila svaga idag som för två dagar sedan. OTROLIGT dålig stegring på dessa, medan Mona andra ökat väldigt mycket på bara två dagar. Så jag är inget stort fan av RFSU, skulle rekommendera att prova CB istället


    Tack för svar! Jag har ett som jag köpte när vi var i Frankrike som jag sparat till när mensen är sen. Så testar igen 29 eller 30:e med det. Så får se om det ger nåt. Blir det tydligt så litar jag nog på det, men blir det svagt så köper jag nog ett CB som du föreslår.

    Just nu känner jag inga känslor inför den RFSU-stickan. Är svårt att lita på ett så svagt utslag. Får helt enkelt vänta och se.

    Återkommer ??
  • Anonym (Höst)


    Tog en ny bild precis nu. Nu är testet helt torrt. Ca 1 h
  • Anonym (Höst)

    Stort grattis!

    Jag som inte hade några symptom har börjat få molvärk nu. Det trycker och molar i livmodern. Fick rosa papper igår kväll och blev orolig, men insåg snart att jag ätit rödbetor och kissar rosa...

    Har stirrat på bilderna jag tog på plusset mint 100 ggr...

  • Anonym (Höst)

    Om det nu är ett plus. Testar imorgon :)

  • Anonym (Höst)


    Klart jag tagit nytt test! Ej morgonurin, men väntade 4 h iaf.

    Måste ju ändå använda mitt Frankriketest ikväll el imorgon ändå med mannen.

    Den här bäbisen är från en skog i Roslagen på en svampprommenad i ett naturreservat haha!!! Har två barn sedan innan så detta blir omvälvande!
  • Anonym (Höst)

    Vår-

    Anledningen till att det andra blev lite halvt tror jag var därför att jag slant och doppade det lite för långt ner. Tror jag iaf. För det blev väldigt färgat, håller jag med dig om.

  • Anonym (Höst)
    fyrasnartfem skrev 2019-08-28 15:18:15 följande:

    Stort grattis!!! <3

    Hur gammal är du och dina tidigare barn om man får fråga? :) har BIM idag, plussade BIM-3 och tog ett riktigt starkt Clearblue idag. Blir tredje för mig med :D


    Åh tack så mycket! Är superglad för vi planerade detta, men också lite nervös för hur livet kommer bli. Jag är 30 och barnen 8 och 6. Vet att de kommer bli överväldigade, 8-åringen är som en magnet när bebisar och småbarn är nära, och de har båda önskat sig ett syskon och pratat om det massor. Samtidigt vet jag ju att det kommer en vardag även med 3. Känns också skönt att de andra två hunnit bli lite mer ansvarstagande till 3:an. Inför beslutet försökte jag fråga folk lite som har syskon hur deras barndom varit i förhållande till syskon och när man kom osv..

    Hur gamla är dina? Grattis till dig med! Hur känner du inför förändringen?

    Hoppas det blir härligt att uppleva detta igen! För mig länge sedan nu.
  • Anonym (Höst)

    Hade också varit glad även om det vart oplanerat vill jag tillägga. Var faktiskt så att jag trodde jag var gravid oplanerat för 3 månader sedan och det var då vi bestämde oss för att fortsätta försöka.

  • Anonym (Höst)
    fyrasnartfem skrev 2019-08-28 18:26:35 följande:

    Åh vad mysigt! <3 ja klart man blivit glad även om det var oplanerat, men är verkligen något speciellt i känslan när man planerat och det verkligen ligger så mycket mer bakom än att bara oväntat plussa! Vilken skön ålderskillnad det måste bli för er!!

    Här är det ganska annorlunda! ;) planerat här också, första försöket. Jag fyller dock 25 nästa månad och barnen är 3,5 och 2 år haha! Så inte lika tålmodiga hihi.... ;)

    Jag är väldigt nervös över hur det kommer bli. Hur det allmänt kommer bli med 3, hur man ska orka (men ganska övertygad om att man gör det!), i vårt fall hur det kommer gå när det är såpass tätt. Allting är planerat men ändå blir man sååå orolig över minsta lilla när det nu är verklighet av allting haha. Men jag tror att som med alla barn så lär man sig med tiden, tillslut vet man inget annat och är inget konstigt alls! Pratat med en del med 3 barn, majoriteten har sagt att tredje varit lättast för den "hängt med" och blivit tålig för det mesta iochmed syskon. Och en jag känner avskydde barn, har nu 5 stycken så klarar hon det klarar jag nog 3! ;) men är många känslor och tankar nu!


    Åh förstår dig helt! Vad spännande, tror också att man kommer se det som att det aldrig varit annat. För oss tog det lång tid innan vi önskade oss en till. Trodde länge att vi var klara, tills längtan en dag dök upp igen. Jag var orolig för förlossningen och det har varit tärande småbarnsår. Ganska gött faktiskt när de vuxit upp. Men nu kanske man kan slappna av lite mer med nr 3.

    Är tacksam för att det gått så lätt att bli gravid, vet att det inte är självklart för alla..

    Lycka till och grattis igen!!!
Svar på tråden BIM augusti 2019