• joss1234

    BIM augusti 2019

    Uppdaterad BIM lista

    1/8: Freya18, Lady K, Soltroll, Mandistoss

    2/8: Pepsin, Theresesvea, Monkan93, larssonc, joss1234

    3/8 NeoMio0322

    5/8: Hallonen80

    6/8 FrokenF89

    8/8: Phoworray

    9/8: Förstabarnet123

    10/8 höstlöv123

    11/8: Nicciz, Jphoppas

    21/8 Noraaaaa

  • joss1234

    Hoppar in här, detta blir vårat 3e försök och denna gången har jag köpt ägglossningstest! Är rädd att min ägglossning sker tidigare än jag trott förut så vill få bättre koll på den så man verkligen prickar in! Har bim 2/8 och ägglossning nu till veckan skulle jag gissa.

    Ni som använt ägglossningstest, visar det bara när själva ägglossningen är eller ger det utslag på fertila dagar? Så ja vet om jag får utslag hur nära det är osv.

  • joss1234
    Freya18 skrev 2019-07-13 20:54:07 följande:

    Välkommen!

    Ägglossningstest fungerar lite olika. Vissa får ingen stegring alls fast dom har ägglossning, medans andra kanske har väldigt tydliga streck i flera dagar. För mig har testerna fungerar utmärkt. Använde "Testlagrets" stickor och fick en tydlig stegring dagarna innan ägglossningen och sen blev stickan helt positiv. Jag testade på eftermiddagen, men vissa månader har jag missat själva stegringen (bifogar bild). Det beror på hur snabbt hormonerna stiger i din kropp. Det är lättare att se om man testar två gånger om dagen, men jag sparade på mina stickor och testade bara en gång.


    Åh supertack för info!!! Började testa igår då det gått 2-3 dar sen mensen slutade. Var väldigt svagt men ska testa idag igen och fortsätta tills det förhoppningsvis blir starkare :) lägger upp nån bild om jag har frågor!!
  • joss1234

    Har börjat köra med ägglossningstest nu och gjort i 3 dar. Ser en liten stegring för varje dag och tror ÄL sker imorgon eller torsdag! Har redan myst igår och i förrgår med mannen så tänker väl fortsätta så! Hoppas såklart på denna månaden ???? och att jag får ett starkt ÄL resultat inom några dar så ja vet att iaf det funkar, blir som sagt 3e försöket denna månaden!

  • joss1234

    Ni som använder ägglossningstest, tar ni flera gånger om dagen eller bara 1 gång? Är rädd att missa stegringen, tagit i några dar nu och det blir starkare men inte 2 lika starka streck än. Men idag var det iaf mycket starkare, betyder det att en stegring är på g? Ska nog ha ägglossning imorgon. Borde man testa oftare för att va säker? Tips mottages :D

  • joss1234

    Jag har ju tagit ägglossningstest flera dar nu, igår vid 14.00 fick jag ganska förhöjt, sen tog jag ett idag kl 10.30 som va ännu högre, sen ett senare vid 17.00 idag och då va de typ lika starkt som det i morse.

    Kan jag missat stegringen mellan 14 igår och 10.30 idag? För enligt flytningar och molande värk borde ja haft ägglossning nu detta dygnet tror ja.. får se imorgon om det går ner. Isåfall har jag missat stegringen när det vara fullt.

    Nån som har erfarenhet av det?

  • joss1234
    Anonym (??) skrev 2019-07-18 21:21:10 följande:

    För att ett äl test ska va positivts ja teststrecket vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket så ?ganska förhöjt? är ett ikke positivt äl test.


    Ja det vet jag ju. Min fråga va ju mer om det är möjligt att man missat att det blir positivt, då man kanske testat för långt emellan. Har hört vissa som missat det fulla positiva utslaget om man inte testat flera gånger på en dag tex. Va mer det jag frågade om nån hade erfarenhet av :)
  • joss1234
    Anonym (.) skrev 2019-07-19 08:10:22 följande:

    Ja du kan absolut ha missat det :) blir det svagare nu har ägglossning förmodligen varit, men du kan ju inte vara helt säker om du inte tar tempen.


    Okej! Ja får testa senare idag och återkomma, kanske med bild :)
  • joss1234
    Sofiiakarin skrev 2019-07-19 13:05:13 följande:

    O m g känner igen mig. Jag blir ibland lite stressad av att missa äl. O han är mer mer chill o ba.. Händer de så händer det. O jag vill helt ligga en gång i kvarten bara för att bli gravid. Missförstå mig inte, jag har lusten. Älskar min man så galet mycket så jag njuter av vårt gos. Men ibland känns det inte som han förstår att de är bra ligga lite mer...... Känner mig lite smått galen ibland. Ibland känns de som jag får lura till mig sex. Haha


    Haha räcker upp handen här på alla punkter!! Känner mig ibland som en galning som tjatar och är på min sambo att han ska bli lite mer engagerad xD även om han jättegärna vill ha barn är han också något chill.. själv sitter man där och räknar, känner efter, tar ÄL tester och är livrädd för att missa. Även om vi sexakt typ 4 gånger denna veckan så är ja ändå nervös att vi prickar in fel.. man blir fan knäpp haha
  • joss1234
    Theresesvea skrev 2019-07-19 21:30:18 följande:

    Åh min man är tvärtom! Han frågar hela tiden när det är dags för äl för han är så exalterad över att få en till liten här hemma. Eller kanske mest exalterad över att göra ett till barn haha ;)

    Är i full äl nu så kör på här hemma och hoppas det blir plus denna månaden också och att den lille vill stanna kvar denna gång <3<3


    Åh va skönt! Önska min sambo var så haha, men tror att när det väl sker, att vi plussar tror jag han blir mer exalterad. Men denna veckan har vi typ sexat varje dag och han klagar ju inte på det (om man säger så haha) så nu får man bara hoppas!
Svar på tråden BIM augusti 2019