Inlägg från: fyrasnartfem |Visa alla inlägg
  • fyrasnartfem

    BIM augusti 2019

    Saga92 skrev 2019-08-25 13:25:15 följande:

    Jag har hållit mig lite i bakgrunden i denna tråd för att inte stressa upp mig så mycket. Vad med i både BIM Juni och BIM Juli och blev gravid bägge gångerna men fick missfall i v.6 båda gångerna. Nu idag testade jag positivt igen på BIM -1. Jag har alltså blivit gravid för 3:e månaden i rad. Jag är glad men känner mig jätte nervös. Tar inget för givet denna gång. Vill bara spola fram tiden ett par månader för att slippa all anspänning.

    Någon mer som nu blivit gravid efter ett missfall? Hur skall man göra för att inte låta nervositeten ta över?


    En till här som hållt sig i bakgrunden, mest bara läst utan att skriva själv.

    MEN! Jag fick missfall och plussade 3 veckor efter missfall med mitt andra barn. Det enda som lugnade mig var att boka ett tidigt ultraljud (bokade till 8+0, tidigaste de gjorde utanpå magen). Fram tills dess tänkte jag mest bara att jag inget kan göra för att påverka, väldigt svårt men det lugnade mig iallafall! Idag plussade jag med tredje barnet, såklart smått orolig för missfall men försöker tänka "du väntar en bebis, inte ett missfall" och att försöka njuta för jag kan inte påverka någonting ändå <3
  • fyrasnartfem
    Anonym (Höst) skrev 2019-08-27 08:22:51 följande:

    Tog ett nytt test imorse, kunde inte hålla mig.

    Vad tror ni? Det syns så svagt så vet inte om det kommer synas bär jag laddar upp bilden.

    I vilket fall så syns det ngt för mig. Kan man få yttepyttesvaga spöksträck två dagar i rad?

    Bim-2

    Det är 3:e försöket och har mindre känningar än vad jag brukar.

    Brösten brukar sticka och ömma och det gör dom inte nu (än iaf).

    Hade väldigt ont i bröstvårtorna kring ÄL, och har läst att det kan vara ett tydligt tecken på att ÄL har skett?..

    Ligger dock hemma i feber, men det har sina förklaringar.


    Svårt att se, kvaliten på bilden blir så dålig här på FL.. men tror mig se något litet :) jag kan dock säga att jag plussade för två dagar sedan. Mina clearblue och testlagret-stickor har stigit och är otroligt starka och fina nu. Mina såna här stickor från RFSU har inte ökat någonting alls i styrka och är lila svaga idag som för två dagar sedan. OTROLIGT dålig stegring på dessa, medan Mona andra ökat väldigt mycket på bara två dagar. Så jag är inget stort fan av RFSU, skulle rekommendera att prova CB istället
  • fyrasnartfem
    Anonym (Höst) skrev 2019-08-28 12:42:11 följande:

    Klart jag tagit nytt test! Ej morgonurin, men väntade 4 h iaf.

    Måste ju ändå använda mitt Frankriketest ikväll el imorgon ändå med mannen.

    Den här bäbisen är från en skog i Roslagen på en svampprommenad i ett naturreservat haha!!! Har två barn sedan innan så detta blir omvälvande!


    Stort grattis!!! <3

    Hur gammal är du och dina tidigare barn om man får fråga? :) har BIM idag, plussade BIM-3 och tog ett riktigt starkt Clearblue idag. Blir tredje för mig med :D
  • fyrasnartfem
    Anonym (Höst) skrev 2019-08-28 15:46:37 följande:

    Åh tack så mycket! Är superglad för vi planerade detta, men också lite nervös för hur livet kommer bli. Jag är 30 och barnen 8 och 6. Vet att de kommer bli överväldigade, 8-åringen är som en magnet när bebisar och småbarn är nära, och de har båda önskat sig ett syskon och pratat om det massor. Samtidigt vet jag ju att det kommer en vardag även med 3. Känns också skönt att de andra två hunnit bli lite mer ansvarstagande till 3:an. Inför beslutet försökte jag fråga folk lite som har syskon hur deras barndom varit i förhållande till syskon och när man kom osv..

    Hur gamla är dina? Grattis till dig med! Hur känner du inför förändringen?

    Hoppas det blir härligt att uppleva detta igen! För mig länge sedan nu.


    Åh vad mysigt! <3 ja klart man blivit glad även om det var oplanerat, men är verkligen något speciellt i känslan när man planerat och det verkligen ligger så mycket mer bakom än att bara oväntat plussa! Vilken skön ålderskillnad det måste bli för er!!

    Här är det ganska annorlunda! ;) planerat här också, första försöket. Jag fyller dock 25 nästa månad och barnen är 3,5 och 2 år haha! Så inte lika tålmodiga hihi.... ;)

    Jag är väldigt nervös över hur det kommer bli. Hur det allmänt kommer bli med 3, hur man ska orka (men ganska övertygad om att man gör det!), i vårt fall hur det kommer gå när det är såpass tätt. Allting är planerat men ändå blir man sååå orolig över minsta lilla när det nu är verklighet av allting haha. Men jag tror att som med alla barn så lär man sig med tiden, tillslut vet man inget annat och är inget konstigt alls! Pratat med en del med 3 barn, majoriteten har sagt att tredje varit lättast för den "hängt med" och blivit tålig för det mesta iochmed syskon. Och en jag känner avskydde barn, har nu 5 stycken så klarar hon det klarar jag nog 3! ;) men är många känslor och tankar nu!
  • fyrasnartfem
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-29 08:30:47 följande:

    Jag kommer nog hoppa in i BMI september tråden förhoppningsvis. Fått missfall idag, skulle gått in i vecka 7 imorgon. Hela min värld har rasat samman ! :'(


    Men nej, beklagar... :'(
  • fyrasnartfem
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-29 08:53:21 följande:

    Jag vaknade kl 05 o kissade, då kom det ljusbrunt på pappret.

    Har kvar alla symtom o mår jätte illa idag (värre än jag känt tidigare under denna graviditet). När jag gick upp för att fixa barnen inför dagis så kom det en flygning till, satte mig på toa o gjorde nummer två (ursäkta info) o då kom även brunrött slemmigt. Min man är helt förstörd o jag likaså. Jag var så säker på att det skulle gå vägen denna gången :'(


    Jag håller med andra, se om det går att komma in någonstans och kolla läget! Finns de ingen gynakut eller liknande där du bor som du kan ringa? Vet fler, varav en väldigt nära vän, som blött färskt blod och ändå inte varit missfall. Så länge det är små flytningar, varav även bruna som brukar innebära att det inte är färskt blod, så är det inte säkert att det är missfall. Vill inte få upp förhoppningarna för dig utifall, men du måste kolla upp det tycker jag! Får man missfall brukar man i regel blöda en hel del FÄRSKT blod och även en hel del klumpar.

    Håller tummarna för er! Kram
  • fyrasnartfem
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-29 09:34:46 följande:

    Tack snälla ni! Vill bara krama er allihop! <3 Jag ringde till min barnmorskemottagning som fixade en akuttid till min läkare då jag är riskpatient. Så är på väg in nu. Jag är så rädd:'(


    Vännen!! <3 tänker på dig och håller alla tummar och tår jag kan! Uppdatera gärna sen
  • fyrasnartfem
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-29 15:22:26 följande:

    Ni är så fina! Blir helt tårögd! <3 Jag var på kontroll och på ultraljudet såg man ingenting, inte ens en hinnsäck (dock så sa läkaren att även om allt är okej med graviditeten så ser man kanske ingenting), det han såg var vätska i buken så antagligen missfall.

    Har dock tunna bruna flytningar fortfarande, det tilltar liksom inte, inga klumpar eller rött blod heller. Dock rätt så mycket mensvärk och ont bak i ryggen.

    Dom tog ett blodprov för att kolla HCG nivån då dom misstänker att detta kan vara ett utomkvedshavandeskap. Jag orkar inte :(


    Åh... stor kram fina du <3
  • fyrasnartfem
    anjipanji skrev 2019-08-31 11:48:24 följande:

    Behöver också hjälp att tolka... tycker mig se ett svagt svagt streck men är orolig att min önskan om barn spelar hjärnan ett spratt!


    Har fått svagare än så alla gånger jag varit gravid ???? här är mitt första positiva samt dagens test. BIM-3 samt BIM+3. Stort grattis!!

Svar på tråden BIM augusti 2019