Inlägg från: Gottegrisen91 |Visa alla inlägg
  • Gottegrisen91

    BIM augusti 2019

    Jag och maken är inne på tredje försöket nu, har sen ÄL +3 känt av molvärk och igår kom tröttheten som en käftsmäll och ikväll illamående och så fort maken nämnde bea sås gjort på pulver fick jag kväljningar ???? BIM 16/8, jag vill gärna vara med i denna tråd:)

  • Gottegrisen91

    BIM -4 snart 3.

    Första gången jag kände ägglossningen sen jag sluta med p piller och tänkte att det inte kommer ta sig. Tagit det hela med ro.

    Men tre dagar efter ÄL så fick jag molvärk som fortfarande sitter i, får alltid molvärk i samma veva som mensen kommer.

    I måndags på BMI -6 kom en trötthet som en käftsmäll och har nu tre nätter i rad vaknat exakt kl 05 o behövt kissa och i morse vaknade jag bland annat av att maken äter gurka mitt i natten och det luktade ursäkta mig men faaan! Hela rummet stänk och jag fick kväljningar (nej jag gillar inte gurka i verkligheten men denna lukten har jag aldrig känt så tydligt). Somnade om och vaknade 09 och var så sjukt hungrig så jag höll på att kräkas igen. Jag är för övrigt en person som aldrig äter ofta men nu är jag hungrig konstant o svimmar nästan om jag inte får mat. Vet inte vad jag är sugen på heller, när maken handlat det jag vill ha har jag redan ångrat mig. Har aldrig haft symtom med mina andra tre barn utan har testat då mensen inte kommit. Denna gång känner jag mig så sjukt säker, ett test behöver bara bekräfta typ. Är jag helt galen? Haha! Jag ska testa imorgon bitti och även på fredag tänkte jag.

    Hoppas så på att jag känner att magkänslan så rätt hela tiden !

  • Gottegrisen91

    Men herregud! Haha ursäkta spam! Vet inte vad som hände, skulle inte skicka samma haha. Ska köpa digitalt o ta imorgon eller ikväll för sambon är alldeles för trög för att läsa av detta hahaha. Så imorgon ska jag överraska han med kaffe och graviditetstest :)

  • Gottegrisen91
    JeSuisMoi skrev 2019-08-14 08:56:14 följande:

    Ser också ett plus :) Stort grattis till alla som plussat! Nu hoppas vi för oss som är kvar :)


    Va skönt att det inte bara är jag! Det kom fram försiktigt i morse så vågade inte tro på det o det sjukaste är att det inte ville med i kameran lika tydligt som jag såg det här hemma haha.

    Jag håller mina tummar för er som är kvar! Heja heja!!!
Svar på tråden BIM augusti 2019