Inlägg från: hundenhubbe |Visa alla inlägg
  • hundenhubbe

    BIM augusti 2019



    Tänkte bara visa skillnad på olika tester! Det som syns mest är predictor early som togs bim-4 och det andra är apotekets egna som jag knappt i verkligheten kan se. De finns ett mkt svagt där men som sagt otroligt svagt. Tåget idag bim-3 (äl+11). Så jag rekommenderar såklart att ta ett early om ni testar så tidigt som mig :) hoppas upplösningen blir bra här nu, syns stor skillnad i verkligheten!
  • hundenhubbe
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-17 09:29:16 följande:

    Hade jag inte plussat så hade jag trott att jag var i klimakteriet alldeles för tidigt haha! Jag fryser som bara den, o sen svettas jag utan dess like!


    Svettas ingenting vilket jag brukar göra men så himla frusen! Och molvärk konstant och gasig mage. Även hård i magen... äl+11 idag! Hungern har ökat och kissar ofta. Väldigt tydliga symtom.
  • hundenhubbe
    Bettan84 skrev 2019-08-17 15:23:49 följande:

    Idag kom tröttheten som en käftsmäll , herregud jag kan knappt hålla mig vaken .

    Illamåendet kommer också smygandes till och från.

    Den här väntan är verkligen inte så rolig . Bim-3 idag ...

    Ni som plussat - kände ni er extra trötta ?


    Jag har tagit sovpauser på soffan sedan igår. Suprtrött
  • hundenhubbe

    Och jag har fått lite bruna flytningar. Har haft det med förra utan att det var något men med lite mensvärk och såna flytningar nu i början blir man ju orolig... är också på semester så det suger ju.... om jag skulle ta ett graviditetstest nu (inte gjort sen de svaga) kan de visa om det är början på missfall? Strecket borde bevara starkt men är det svagt ser man ju.. men kan de va de så tidigt?

  • hundenhubbe
    Freya18 skrev 2019-08-22 11:56:42 följande:

    Nä, vad jobbigt. :/ Väntan är ju så hemsk, när man inte vet om blödningen är någonting dåligt.

    När tog du senaste testet?


    Ja hemsk! Tog senaste bim-4. Tog ett nyss med rfsu men råkade bara doppa 7 sek, såg sen de var 15 och fick ett väldigt väldigt svagt. Sen hade jag missat för ca 50 min Sen... så köpte lite fler och ska ta ett efter jag hållt mig i minst 4 h! Bim+2 och såg jag tydliht på bim-4 borde det vara mkt starkare nu.. även fast jag doppa för kort känns det oroväckande att strecket var så svagt. Inget brunt då jag gick på toa nyss
  • hundenhubbe

    Snälla hjälp mig! Vad betyder detta? Aldrig tagit med dessa. Det är ett plus men ej ifyllt? Bim+2 Och hållt mig 2.5 h, ej morgonkiss alltså. Negativt?

  • hundenhubbe
    Sofiiakarin skrev 2019-08-22 15:08:27 följande:

    Det är ett negativt resultat vad jag förstår? Om det skulle vara positivt skulle det vara ifyllt hela pluset. Men om du inte fått din mens än så testa imorgon? :D


    Jag fick ett plus på early bim-4 så nu känns det inte bra att det är minus bim+2... även fast jag bara hållt mig 2.5 h, borde ändå va plus.... har ett kvar. Rfsu vanliga. Borde vara två streck där imorgon bitti annars är jag inte gravid denna månad ändå? Bifogar bilden på early.. dedär kan ju inte va spök?

  • hundenhubbe
    PelloBello skrev 2019-08-22 15:29:50 följande:

    Men vad märkligt. Tycker det där ser alldeles för tydligt ut för att vara spök. Du har inte blödit något?


    Jag med.. lite bruna flytningar en gång på toan tidigare idag nr jag torka mig. Får ta imorgon med rfsu (de jag har kvar) och se om det är ett tydligt. Hoppas det var för utspätt nu.. eller nått? Fortfarande alla symtom kvar.
  • hundenhubbe
    Freya18 skrev 2019-08-22 16:23:25 följande:

    Predictor Early mäter 10 mlU/ml, så dom är känsligaste. Det är ett positivt test du har tagit nu, men det borde vara starkare vid det här laget om du testade med samma test för flera dagar sen (6-7 dagar sen?).

    Clearblue är negativt och det ska se ut så där på displayen då. Plusset ska inte vara ifyllt om det är negativt. Är det positivt så är hela plusset ifyllt.

    Det bästa är att hålla sig till likadana tester hela tiden så att man kan analysera bäst. Om Predictor Early inte blir starkare om några dagar så kan det tyvärr indikera på missfall om du har blött en del.


    Är på semester så har svårt att testa och få tag i tester. Har ett rfsu kvar som jag har imorgon bitti! Vet att jag plussat sent med dom förut men något borde synas om det är ett plus på bim +3. Så vi får väl se imorgon :) hoppas inte på ett tidigt missfall... inte blött än. Bara lite brunt. Som sagt, alla symtomen är ju kvar s får se det som positivt.
  • hundenhubbe
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-29 20:36:46 följande:

    Nej jag har inte vågat, känner mig typ tom och att min lille "bebis" är borta. Läkaren ska ringa och tala om hur mitt hcg ligger imorgon, hoppas att det är lågt så jag kan få jobba i helgen o slippa sjukhus besök, det är de sista jag vill nu:(

    Tack snälla <3 Jag har bäddat ner mig i soffan med maken och inväntar Wahlgrens värld, så kanske man kan få skratta lite <3


    Förstår precis hur du känner <3 slutade blöda igår efter mitt missfall och vill ta ett test men jag vill ändå inte. Vet ju att det är kört så känns bara jobbigt att få det bekräftat. Jag har dock blött mycket så för dig som inte gjort det finns det hopp! Har haft bruna flytningar med båda mina innan och nu när jag fick missfall (mott andra) så blev de precis som sist att mina symtom försvann inom 1 dygn. Så att du har kvar dina är ju bra. Utomkveds hoppas jag du slipper <3 lycka till och uppdatera oss!
  • hundenhubbe
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-29 22:43:43 följande:

    Åh stor mega kram till dig!! <3 Jag håller tummarna för oss att det är våran tur snart!

    Ska ni försöka direkt igen eller ska ni pausa?

    Vi får se vart detta leder så ställer vi oss till hur vi ska göra efteråt.

    Nu under kvällen så här det tilltagit mer och klumpar har kommit men mår super illa nu ikväll o vill kräkas o brösten gör så ont att jag vill gråta, jag vill bara ha ut detta och alla mina symtom och upp på hästen igen typ.

    Jag lovar att uppdatera, läkaren ringer imorgon gällande mitt HCG så lovar att uppdatera då. <3


    Vi kommer försöka direkt igen! Har redan hoppat in i septembergruppen men är inte redo att vara aktiv där än. Ja de hoppas jag. Verkligen all lycka till <3
  • hundenhubbe
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-30 09:37:29 följande:

    Bekräftat missfall idag, HCG nivån ligger på 99 så ska in på fortsätta kontroller så det går under 5. Jag kommer fortsätta följa er och förhoppningsvis kunna vara med i september tråden. Tack alla för era värmande ord, ni är underbara <3


    Beklagar <3 du är varmt välkommen i septembertråden där vi tar nya tag! Vi får följas åt så lyckas vi tillslut! Massa kramar!
  • hundenhubbe
    Gottegrisen91 skrev 2019-08-31 01:02:03 följande:

    Tack fina du <3 Nu håller jag tummarna för oss båda<3 Ja vi måste ju följa varandra nu o peppa varandra!! <3


    Vi kommer lyckas i september!! Jag känner det. Jag har haft missfall innan jag fick min första och vart gravid direkt efter det! Ingen mens emellan. Jag hoppas vi ses i septembertråden :)
  • hundenhubbe
    Gottegrisen91 skrev 2019-09-01 12:04:07 följande:

    Åh jag hoppas detta också! Jag vill så gärna! Just nu är jag o min partner i en rejäl kris, så hoppas att vi snart kan lägga detta bakom oss o köra på som vanligt. Nu fyra dagar senare är blödningen nästan borta så hoppas den inte var värre än såhär. Var på sjukhuset igår igen då jag hade ont i buken o tycker att jag blödde för lite (har haft ett Ma som satt fast i buken tidigare så därför är jag orolig). Han sa att jag förmodligen inte kommer blöda så mycket mer (trots att han tyckte att det var ovanligt), men hcg nivån hade gått ner från 99 till 25 på en dag. Så kroppen tog hand om detta snabbt ändå. Jag hejar på oss nu!


    Vad skönt ändå att det gick snabbt! Mitt var också ganska fort gjort. Hoppas nästa vill stanna:)
Svar på tråden BIM augusti 2019