Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna)

    Varför verkar "jag hatar män" vara vanligare än "jag hatar kvinnor"?

    Anonym (realist) skrev 2019-07-01 23:51:13 följande:

    För att det är socialt acceptabelt att säga att du hatar män. Snarare så att alla feminister i media överöser dig med beröm om du gör detta.

    Om du skulle säga att du harar kvinnor så kommer mediedrevet gå fr att du ska sparkas, bli socialt krossad och hjärna slänga in ett fängelsestraff för tankebrott.

    Dagens feminism baseras inte på likhet utan på ett manshat.


    Håller med om detta.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Xx) skrev 2019-07-02 17:56:38 följande:

    Precis, instämmer.


    Exakt så är det.
  • Anonym (Kvinna)
    Ignoramus skrev 2019-07-02 21:59:04 följande:

    Haha för att vi talar om olika sorters hat. Kvinnor hatar män eftersom vi blir förtryckta av er. Det enda vi, på sin höjd, säger, är att vi hatar män eftersom de skrämmer oss. Det är allt. Vi förklarar tydligt varför, och det är ganska rimliga åsikter (ofta håller ni tom med oss, eftersom man möts av en kör av att män också går osäkert på gatorna (pga andra män), eller män också blir våldtagna (av andra män) osv osv)

    Kvinnohatet på nätet är att skriva mail till kvinnor och väldigt detaljerat hota mottagaren med våldtäkt, tortyr och mord. Herregud vad skönt det vore om kvinnohatet vore reducerat till sakliga politiska inlägg mer argument, utan personpåhopp.

    Jaha, så media ska hänga ut namn helt plötsligt?

    Nej jag är inte så säker på att det finns något bättre alternativ. Annat än att driva forskningen framåt så att det blir lättare att samla bevis. Det jag motsätter mig är gemene mans sätt att hävda att man är oskyldig för att polisutredningen lades ner eller bevisningen inte räckte i domstolen. Det betyder endast att personen inte är dömd. Han kan fortfarande i allra högsta grad vara skyldig, speciellt i våldtäktsfall.

    Så ett rimligare förhållningssätt är att säga ?han är inte dömd?, istället för ?han är oskyldig?. Det vore en bra start, imho


    Nu får du f-n ta och ge dig! Vilken hatfylld person du verkar vara.Vilka VI kvinnor hatar män? JAG hatar inte män. Mina vänner hatar inte män. Ingen i min närhet hatar män. Män är det bästa som finns. Delar första plats med mina barn. Män skrämmer inte mig, jag är en stark kvinna. Vad är du?
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (trolltrådar) skrev 2019-07-02 23:26:47 följande:

    Aldrig ser man så mycket kvinnohat som online och då av anonyma bittra män/småpojkar

    Inte heller ser man så många konton skapade av samma person


    Jag tycker tvärtom. Tex här på fl kryllar det manshatare och det tycker jag är väldigt obehagligt. Blir chockad över hatet och det som skrivs.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Mini) skrev 2019-07-02 23:54:50 följande:

    Ta det lugnt, man kan tycka olika, det är helt ok. 

    Vad du tycker om män generellt beror ju på vilka erfarenheter du har. Hade du dragit en nitlott och råkat ut för en våldsam man så hade du säkert efteråt insett att det finns en inneboende fara i att halva människosläktet är enormt mkt fysiskt starkare än vad kvinnor är och rejält mkt mer aggressiva. Jag har tränat massvis i mitt liv så jag vet ganska exakt hur fysiskt mkt svagare vi kvinnor är.

    Jag har många manliga vänner och gillar verkligen män och deras sätt. Men självklart finns det strukturer vi alla styrs av, ser inte alls problemet med att förändra till det bättre för alla?


    Man kan absolut tycka olika, så är det bara. Men vissa visar upp ett sådant förakt och hat, att jag nästan blir mörkrädd.

    Med stark menade jag mentalt. Det finns ingen, man eller kvinna som kan trycka ner mig.

    Det är beklagligt att det finns tjejer/kvinnor som råkat ut för våldsamma män, det har inte jag gjort. Däremot ett våldtäktsförsök som jag kunde ta mig loss ifrån, i yngre dagar. Men inte fan hatar jag män för det.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Mini) skrev 2019-07-03 09:33:32 följande:

    Kan det vara att det du tolkar som förakt och hat är att man har läst på och har blivit uppmärksam på ojämlikhet vilket gör en rätt trött ibland på sakernas tillstånd? Jag har inte det ännu tyvärr men har tänkt att göra sätta mig in i området, delvis för egen del och delvis för att jag har döttrar.

    Ja, tänkte att du nog menade mentalt men där finns ju ingen skillnad mellan män och kvinnor, hotet som faktiskt finns är ju just fysiskt. I läget där en 100-kilosman håller dig nere spelar mentala styrkan mindre roll.

    Fast...ett våldtäktsförsök är väl våldsamt om något? Har varit med om en man utan full koll på sina spärrar mot fysiskt våld, en gång var nog för mig så det är ett ex. Smärtan i kroppen efter det fanns kvar i ett halvår och var en liten ögonöppnare som fick mig att inse exakt chanslös jag var. Men självklart så varken föraktar eller hatar jag män. Men jag tycker att det är otroligt bra att det finns dom som kämpar för jämlikhet, hade det arbetet inte gjorts så kan du ju kanske tänka dig hur våra liv hade sett ut idag? 


    Jag tolkar det som ett rent förakt och hat. Däremot kan det kanske bero på hur man skriver. Men ett förakt och hat...absolut.

    Jo visst är ett våldtäktsförsök våldsamt, men jämför jag med ett förhållande där slag förekommer varje dag, då var min situation inte våldsam. Jag kunde ta mig loss ur hans grepp och ta mig därifrån. Däremot blev jag sen förbannad och arg på honom. Detta hände utomlands, jobbade där och var lite i en beroendeställning. Chefen höll han om ryggen( han var beroende av "grisen"), och jag fick sluta. En väldigt kort version =). Jag skulle kunna hata alla tunisier pga det som hände, men jag är inte för kollektiv bestraffning. Det förekommer alldeles för mycket av sånt här på fl och jag är inte en av den skaran.

    Jämlikhet är en självklarhet för mig. Jag är glad över feminismen som fanns när jag växte upp. Idag är den inte så mycket att vara glad över.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Inregot) skrev 2019-07-03 10:14:36 följande:

    Exakt, ts borde sluta döma människor och starta såna här trådar då dom är både tröttsamma och eldar på könskriget som ingen annan ser än aåna som ts och hans umgänge

    Ha en fin dag alla, njut av sommaren istället!!


    Om du hade läst alla mina inlägg, så kanske du sett att jag tycker att det finns alldeles för mycket av manshat och förakt till män.

    Önskar dig en fin dag med!
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Mini) skrev 2019-07-03 12:39:58 följande:

    Hur vet du att dagens feminism är så dålig? Tror du inte att den gör nytta nu som våra barn kan ha glädje av senare i sitt liv? Är ju liksom inte så länge sen det inte var straffbart att slå sin fru.


    Hur jag vet? Jag TYCKER det. Jag tycker att dagens feminism är odräglig. Den går ut på att hata män, det räcker för mig. Jag är sååå glad att mina barn är vuxna, som sluppit växa upp i en tid där det bl a inte ska finnas något som är manligt och kvinnligt. Istället skrattar dom över eländet som är nu. Känner lite oro över kommande barnbarn, men förhoppningsvis har den hysteriska feminismen lagt sig då. Dom kommer att bli uppfostrade med mycket kärlek och sunda värderingar. Precis som mina barn.

    Nä, inte heller barnagan. Det är inte okej någonstans att slå någon öht. Är inte det självklart?
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (m) skrev 2019-07-03 13:28:59 följande:

    Då kan du ju visa en källa? Jag har inte varit på hennes konserter.


    Jag har inte heller varit på hennes konserter. Men det är precis vad hon har sagt. Leta upp källan själv, eftersom det är du som INTE tror på det.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (m) skrev 2019-07-03 19:32:18 följande:

    För att hon inte håller med dig?

    Ja, när argumenten tryter får man ta till lite personangrepp. Konstruktivt.


    Nej, inte någon behöver hålla med mig. Åsikter får lov att gå isär. Tycker inte du det?

    Vad skrev jag som gör att du tycker det är personangrepp?
  • Anonym (Kvinna)
    KlantSmurfen skrev 2019-07-04 23:40:05 följande:

    Hur ska man se på feminism när de flesta feminister verkar helt oförmögna att ta avstånd från den del av feminismen som spårat ur?


    +1
  • Anonym (Kvinna)
    KlantSmurfen skrev 2019-07-06 08:57:42 följande:

    Du känner inte...tror du kvinnohatande incels tycker att deras åsikter känns extrema?

    Rimliga och nästan lite försynta.

    Man kanske tycker det om man tycker om att tävla i oppression olympics

    "Frågan är vad som överhuvudtaget är så extremt med den här feminismen?"

    Förutom att det är en kult?

    2:58-





    (5:33 )


    Ja herregud, vad kan man säga? Jag är mållös!
Svar på tråden Varför verkar "jag hatar män" vara vanligare än "jag hatar kvinnor"?