• AlinaM34

    Varför verkar "jag hatar män" vara vanligare än "jag hatar kvinnor"?

    Anonym (Misandri) skrev 2019-07-02 14:52:29 följande:
    Mobbning, systematisk diskriminering speciellt i skolor. Detta kommer som ett brev på posten att leda till dålig självkänsla, sämre förutsättningar till en bra framtid och säkerligen också till ökat självmord bland pojkar och män (vilket har bevisats redan vara högre hos det manliga könet).
    Äntligen någon som vågade berätta om att män faktiskt också mår dåligt av manshat.
  • AlinaM34
    Anonym (mc) skrev 2019-07-02 15:14:53 följande:
    Alla normala människor anser väl att det är fel med all form av hat och förstår att alla drabbade mår dåligt av det.

    Fokuserar man bara på manshat eller kvinnohat respektive förövare eller offer så säger det mer om en själv som person

    Att vara emot kvinnohat betyder inte att man är emot manshat, inte heller förstår jag varifrån det du säger kommer för ingen vanlig människa är som sagt ok med hat i någon form, det är inte mer synd om män lika lite som det är mer synd om kvinnor, invandrare eller homosexuella, däremot vill vissa grupper gärna dra på sig offerkoftan.. tyvärr då ofta vissa män men dom reprsenterar inte majoriteten av män tack och lov.
    Ja överlag tycker väl de flesta att hat mot män är förkassligt. Men våra samhällsnormer säger att man inte "får" prata om att män har det dåligt och mår dåligt över manshat. Speciellt om du går du in i en feministgrupp på Facebook med lutning åt vänster t ex och uttrycker detta så lär du bli utskrattad och kallad både det ena och det andra.
  • AlinaM34
    Anonym (Mia) skrev 2019-07-02 22:48:41 följande:

    Män agerar på sitt kvinnohat. Läs veckans nyheter och räkna hur många våldsbrott kvinnor utsätter män för. Och sen tvärtom.


    Varför utgår du från att det alltid handlar om hat? När män blir misshandlade på stan, är det manshat då?


  • AlinaM34
    Anonym (Mia) skrev 2019-07-02 23:21:09 följande:
    Skojar du? Ser du inte strukturerna? Menar du att bara för att just DU inte hatar din fru så finns inget utbrett kvinnohat? Måste alla män hata kvinnor för att det ska ses som systematiskt? Tänk ett varv till.
    Hat mot individer finns, men ett utbrett kvinnohat, nja det tror jag inte. Vad skulle det kvinnohatet bero på i såna fall?
  • AlinaM34
    Anonym (jag) skrev 2019-07-02 23:52:35 följande:
    Klart att det inte finns strukturell kvinnohat, det är bara något feminister använder som ursäkt att rättfärdiga sitt eget hat. 
    Ju det är ju det. F-n vad sjukt egentligen? Att människor gör det, ljuger för att få fram sitt eget hat, och att det samtidigt accepteras i media. jag menar den här tråden är ju ett fint exempel på hur det fungerar.
Svar på tråden Varför verkar "jag hatar män" vara vanligare än "jag hatar kvinnor"?