• Oerhörd

    Olika intresse av sex

    Ja. Vi bestämde oss efter många år av jämkande åt båda hållen för att ha ett öppet förhållande. Ibland är han mer experimentell och nyfiken, ibland är jag det, och på vissa punkter har vi väldigt olika preferenser. Även om sexet hemma är riktigt, riktigt bra så är livet långt och vi kommer inte alltid att vara perfekt synkade sexuellt. Skönt då att det finns andra som kan vara mer tillfälliga lösningar i det.

  • Oerhörd
    blandar ihop skrev 2019-07-04 16:22:43 följande:

    Typ hårt sex bakifrån, gör ju tyvärr lite ont för min del då han kommer långt in. Fick en blödning efter sexet bakifrån sist.


    Tänder han på att göra illa dig låter det ju inte alls särskilt roligt. I somligt sex jag har ingår ganska grovt våld, och det händer att jag blöder, men det gör aldrig mer ont än JAG vill att det ska göra, det är han väldigt noga med. Något annat går definitivt inte för sig.

    Med leksaker och testa nytt förutsatte jag dumt nog att han ville se dig njuta. Det finns män som går igång på det. Såna gillar jag :)
  • Oerhörd
    blandar ihop skrev 2019-07-05 01:31:48 följande:

    Jodå han vill se mig njuta, han vet inte att det gör ont för mig. Jag kan dock aldrig slappna av i den ställningen då jag är livrädd för att han ska få blod på kuken. Vore så pinsamt. Men nya ställningar är nog främst för hans njutning. Någon leksak är nog mer främst för min njutning.


    Pinsamt? Kuken går att tvätta av. Berätta snarast att det gör ont för dig om det inte är smärta du eftersträvar!

    Önskar dock jag hade din förmåga att bita ihop, stöter nån av mina in för hårt på fel dag i cykeln ligger jag kvidande platt på mage av smärta. Fast jag gillar det...
  • Oerhörd
    blandar ihop skrev 2019-07-05 07:26:48 följande:

    Ja jag tycker det är jättepinsamt! Väntar också ett par dagar extra efter mens så att inget blod mer kommer eller brunaktiga flytningar.

    Ja alltsp det kan göra skitont! Istället för att skrika aj kommer istället ett stön, är så van vid att stöna vid sex.


    Du är väldigt märklig tänker jag. Ha inte sex igen förrän du är trygg med dig själv är mitt råd. Det verkar jättedumt att utsätta sig för något som gör ont och är pinsamt.
Svar på tråden Olika intresse av sex