Inlägg från: Anonym (Konstigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konstigt)

    Har lyckats för bra med min hund

    Jag har haft hund i dryga 30 år, levt med totalt 11 egna och har varit dagmatte, jourhem, semester-matte osv till ett 30-tal till. Av dessa drygt 40 hundarna (vilka också har fått vara lösa på hundrastplatser minst en gång om dagen) så har totalt tre råkat i slagsmål, och då över löptikar som obetänksamma tik-ägare tagit med sig.

    Kan inte för mitt liv förstå hur en enda hund kan bli påflugen så ofta som TS beskriver. Dessutom verkar TS inte alls kunna läsa av vare sig sin egen eller andras hundar, och är i stort behov av att läsa på om hundars (kropps)språk.

  • Anonym (Konstigt)
    Anonym (Suck) skrev 2019-07-07 06:51:22 följande:
    ?Nu har hon blivit huggen av nästan alla de vanliga raserna...? skriver ts. Ok. Alltså Golden, labrador, Pudel, Cavalier, Schäfer, Jack Russel, Chihuahua, Collie, Cocker spaniel, Siberian Husky, Bordercollie, mops, fransk bulldog, engelsk bulldog, bordet terrier, what else?

    Jesus fucking christ. Tyvärr tror jag inte att ts får ut något av att läsa på mer, det ligger nog djupare än så i henne, denna totala oförmåga till självinsikt.
    De flesta av dessa "vanliga" raserna är inte direkt kända för att attackera andra hundar helt oprovocerat heller. Att "alla" Sveriges mentalstörda cockers, pudlar, goldisar, labbar osv skulle röra sig i samma område som TS och attackera dennes hund känns tämligen osannolikt.

    Jag kan förstå att bllixten visst kan slå ner två gånger hur otroligt det än är. Att det skulle ske 3-4-5-15 ggr gör det mer och mer otrolligt att det är dr andra hundarna eller ekipagen som är problemet och mer och mer troligt att det är TS hund eller TS tillsammans med sin hund som är problemet.
  • Anonym (Konstigt)
    Anonym (Ledsen Mowgli) skrev 2019-07-12 02:10:07 följande:
    bla bla bla bla

    Ang du med blixten, du uppgav 2ggr men inte mer så här har du; https://sv.wikipedia.org/wiki/Roy_Sullivan


    bla bla bla
    Läsförståelse?
    Anonym (Konstigt) skrev 2019-07-07 14:26:09 följande:
    Jag kan förstå att bllixten visst kan slå ner två gånger hur otroligt det än är. Att det skulle ske 3-4-5-15 ggr gör det mer och mer otrolligt
    Men jag förstår att det är mycket synd om dig, att du haft en svår uppväxt och inte kan relatera till ett normalt liv, normala relationer eller normala situationer vare sig för dig eller din hund. Inte ditt fel.
Svar på tråden Har lyckats för bra med min hund