• Hönshjärna

    Har din partner tillgång till dina mobil/dator?

    Vi kan varandras lösenord till mobil och dator.

    Precis som flera ovan nämnt har det blivit så helt enkelt för att ens egen telefon/dator inte är i närheten och då har man ropat på den andre och frågat -Du, vad har du för lösenord till mobilen/datorn, jag ska kolla/googla/göra en sak.

    Bara för att jag använder hans telefon går jag inte in och läser hans sms. Precis som att hans dagbok kan ligga framme utan lås utan att jag snokar i den...

    Det här är inget vi har haft något direkt samtal om, det har bara blivit så. Ingen av oss känner att vi har saker att dölja (typ otrohet, och ingen av oss kollar på porr, då vi båda anser det vara en typ av otrohet) och båda litar på att den andre är normal och inte läser saker som är privata av hänsyn till andra - mejl, sms osv. De som skrivit mejl och sms mm till mig har ju trott sig kommunicera just bara med mig. Allt som skulle kunna vara känsligt är därmed inget för någon annan att ta del av, det inkluderat partners. Jag säger allt som skulle kunna vara känsligt, för vem har inte läst upp ett sms eller mejl för sin partner ... typ -Du, lyssna här vad Anna skrev, hon kan inte följa med mig på lördag för hon har stukat foten väldigt illa.

Svar på tråden Har din partner tillgång till dina mobil/dator?