• Anonym (My)

    Har din partner tillgång till dina mobil/dator?

    Jag och sambon har princip alla varandras lösenord. Det vill säga att jag kan alla lösenord till både telefon datorn m.m men även lösenord till Facebook och mail och alla andra tänkbara ställen vi har konton med undantag banksidor.

    Det har bara blivit så efter 15 år tillsammans började väll egentligen med att han bad mig att kolla en grej på hans mail och därefter har det fortsatt så. Ibland har han skickat mail till ställen där båda är i behov av svaret och då brukar han säga att du kan själv gå in och kolla om svaret kommer under dagen när jag är på jobbet så behöver jag inte sms till dig om svaret m.m eller medlemssidor där vi handlar var för sig men bara en är registrerad för att samla poäng. Eller om vi bokar en resa i enas namn och andra behöver kolla något, istället för att fråga kan jag själv gå in och kolla detaljer m.m

    Med det sagt så går vi ju inte in på varandras mail bara för att snoka vi gör det ju med ett syfte och anser att vi inte har något att dölja och vi lever ihop så för mig kvittar det om han går in på min mail.

    Har även Facebooks lösenord men det är mer ifall att det händer något med någon av oss då kan den andra lätt komma åt kontot och hantera det och ta bort sidan utan en massa krångel.

Svar på tråden Har din partner tillgång till dina mobil/dator?