Inlägg från: Anonym (Assa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Assa)

    Har din partner tillgång till dina mobil/dator?

    Vi har tillgång till allt, tycker det är smidigt att inte ha så mycket mitt och ditt. Men jag tänker att det är ju olika vad som passar olika människor/par. Vi är bästa kompisar och är väldigt tajta överlag, så det skulle kännas konstigt att inte låta den andra ha tillgång till ens mobil/dator.

  • Anonym (Assa)
    Anonym (Privatlivet) skrev 2019-07-06 20:29:20 följande:

    Varför konstigt?

    Har ni inget alls som är privat?


    Hur då privat? Vi delar vår vardag, pratar om våra tankar och känslor osv. Tror inte vi har några hemligheter direkt. I ett sånt äktenskap skulle det vara väldigt märkligt att plötsligt säga att den andre inte får använda ens laptop eller så.
  • Anonym (Assa)
    sextiotalist skrev 2019-07-07 07:50:54 följande:

    Jag har haft vänner som levt i dysfunktionella förhållanden. För dom har det varit en trygghet att veta att ingen annan har haft tillgång till det de skrivit än jag.


    Okej? Vad har det med hur vi gör i vårt äktenskap att göra? Jag har inte förespråkat att alla ska göra som vi, bara beskrivit hur vi gör.
  • Anonym (Assa)
    Anonym (Privatlivet) skrev 2019-07-07 11:39:09 följande:

    Fast det är inget som sägs helt plötsligt.

    Om det skulle ske så, från en dag till en annan, ja då skulle jag också fatta misstankar.

    Jag har alltid, alltid haft mina inloggningar för mig själv. 

    Och har aldrig någonsin ens frågat om att få låna partnerns mobil/dator.

    Eller som med vår stationära, vi har varsin inloggning, plus ett gästkonto. Det enda med admin-behörighet är mitt då det är min dator.


    Vi hade väl också så nån gång. Men vi är väl inte såna som personer att vi behöver ha elektronik ifred från varandra. Jag skulle inte bry mig om han gick igenom mina mejl, sms, chattar eller sökhistorik heller, om jag inte typ planerade en överraskning.
  • Anonym (Assa)
    Anonym (Privatlivet) skrev 2019-07-07 20:38:08 följande:

    Ja, nog är vi olika alltid.

    Jag skulle bli vansinnig om jag kom på sambon i mina privata mejl och liknande.


    Sånt händer inte här heller, men jag skulle inte direkt bry mig om det hände eftersom jag inte har några viktiga hemligheter från honom. Tycker inte det har med vaken kontroll eller tillitsbrist att göra, utan mer att vi ser oss som en enhet utåt. Vem som svarar på eller skickar vilket meddelande är inte så noga, precis som det inte är så noga vems kort vi får med oss ut när vi ska handla.
Svar på tråden Har din partner tillgång till dina mobil/dator?