Inlägg från: Anonym (eftersom normen är monogam...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (eftersom normen är monogam...)

    Kan man älska sin partner om man är otrogen?

    Anonym (tobbe) skrev 2019-07-07 00:06:48 följande:
    Ok fast det är ytterst få som vill ha öppna förhållanden så mitt resonemang stämmer i princip alla fall.
    Ja, det är få som vill ha öppna förhållanden eftersom normen är monogam och väldigt många ser ner på de som har öppna relationer eller polygama relationer. Så det är svårt för många att ens erkänna att de vill ha en öppen eller polygam relation och resultatet blir otrohet istället. Det betyder inte för fem öre att den som är otrogen inte älskar sin "huvudpartner". 
    Anonym (tobbe) skrev 2019-07-07 00:06:48 följande:
     Sen är ditt förhållande i princip en kk som du tycker lite extra mycket om. Jag och många med mig vill ha mer än det. Ska man ha ett kk förhållande då skulle jag se det som ett sådant och inget annat.

    Hur kan du sitta och döma ut Oerhörds relation när du inte har en susning om hur den fungerar för just dem? Du är enormt trångsynt och din reaktion på deras relation är just varför så få vågar erkänna att de vill ha öppna elelr polygama relationer.
  • Anonym (eftersom normen är monogam...)
    Anonym (tobbe) skrev 2019-07-14 01:34:58 följande:

    Problemet är att du har en annan syn på sex än vad många av oss har. För mig betyder sex mer än att bara ligga. Ska jag ha sex med någon då betyder det mer. Det du beskriver är i princip en kk relation. Du har en kk relation som du dessutom bor med och visst det passar dig men det passar inte alla. Jag vill ha en djupare relation med någon som ser på sex på samma sätt som jag och som känner som jag.


    Även fast jag är monogam tycker jag att din beskrivning av Oerhörds relation med sin man är fruktansvärt oförskämd! Att nedvärdera någons relation och känslor för en person på det viset är fruktansvärt trångsynt. Bara för att du sätter ditt sätt att leva på som "bättre" och "rätt" eftersom det faller inom normen betyder inte att du kan säga att de har en kk-relation.
Svar på tråden Kan man älska sin partner om man är otrogen?