Inlägg från: Anonym (Inte kärlek) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte kärlek)

    Ni som hittat bra kvinnor eller män

    Anonym (se bra ut) skrev 2019-07-09 00:35:06 följande:

    Nyfikenhet, generositet, tålamod och att personen är tillgänglig och vill vara med mig. Att jag är högsta prioritet när vi väl är tillsammans.

    Någon som är passionerad och kärleksfull, sexig lekfull och har bra humor.

    Han/hon ska samtidigt se bra ut. Ta hand om sig själv genom träning, bra mat, ha fräscha moderna kläder och en egen intressant stil och vara väldigt måna om att jag ska finna dem attraktiva och tända på dem.

    Gilla uppvakta och få mig att känna mig sexig och åtråvärd. Fysisk och bra på att kyssas och slicka. Funka med mina vänner och ha behov av lika mycket egentid som jag också vara intelligent, gilla kultur, vara bevandrad i musik, litteratur gärna och vara politiskt allmänbildad.

    Nu har jag nog radat upp min drömperson:)


    Du låter rätt narcissistisk, om jag ska vara ärlig. Du vill ha ett pbjekt, inte en person.
  • Anonym (Inte kärlek)
    Anonym (Bok) skrev 2019-07-09 12:11:32 följande:
    Jag valde också bort bra killar och vänner som yngre. Jag hade för dålig självkänsla, har blivit väldigt illa behandlad av mina föräldrar. Jag hade redan gått i terapi samt i samtal på kvinnojour och liknande, al-anon i över 10 år när jag träffade min man.

    Jag var så nära att gå under helt med/efter mitt ex. Nådde botten, men efter det så har jag varit helt annorlunda. Aldrig mer.
    Kan du inte berätta lite mer om den där oron du fick med de dåliga männen? Har du yckats sätta fingret på vad det var du snappade upp? Har själv hamnat där att "aldrig mer". Och har fortfarande inte riktigt fattat vad det var som blev fel förra gången då jag höll på att krossas. Jag kan inte vara med om det mer, men vet inte exakt vad det är jag ska vara observant på och vad som är tecken på att jag kan lita på vederbörande.

    Grattis till att du funnit någon bra, det glädjer mig jättemycket att läsa. Att det finns hopp.
  • Anonym (Inte kärlek)
    Anonym (se bra ut) skrev 2019-07-10 22:05:11 följande:
    Allt det där och mycket till, både bra och en dåligt också naturligtvis. Jag satsar mycket i relationer och vill att det ska förändra livet till det bättre att vara tillsammans. Den sexuella spiran får aldrig ta semester. Gillar inte för mycket vardag, vanor och rutiner. Sånt dödar spänningen sakta men säkert.
    Även om vi förutsätter att du, på någon objektiv skala, är mycket attraktiv och generös (sexuellt då, får jag anta utifrån det du skrivit), så kvarstår ju vad du har att ge i en seriös relation? Vad har du att komma med känslomässigt? En sund relation bygger nämligen inte på sex.
  • Anonym (Inte kärlek)
    Anonym (se bra ut) skrev 2019-07-11 22:55:05 följande:

    Vilken fråga? Beror väl på väl på vem jag ska slösa min kärlek på så klart. Jag ger ofta vad jag får tillbaks naturligtvis förutom det som är spontant bara jag och min kärlek, vänskap och passion. Ett förhållande är ju ge och ta i varje situation som uppstår. Olika för alla förhållanden och personer man involverar sig i.

    Nej en sund relation bygger på en erotisk vänskap och vilja att finnas för varann och vara den bästa versionen av sig själv. Sexuell kemi och åtrå är bränslet som jag ser det.


    Att du lägger så mycket vikt på fysisk attraktion, snarare för en person som helhet, får mig att tro att du är rätt otrygg i relationer.
  • Anonym (Inte kärlek)
    Anonym (se bra ut) skrev 2019-07-12 14:15:25 följande:
    Vad du tror är mig fullkomligt ointressant. Har inte bett om din åsikt. Acceptera fakta istället för att spela agera psykolog!
    Fast du är på ett diskussionsforum.. där alla, inklusive jag, får tala fritt. Det var ingen förolämpning, men ska lämna det då det verkar slå an på nån öm tå hos dig.
  • Anonym (Inte kärlek)
    Anonym (vad är bra) skrev 2019-07-12 14:53:10 följande:
    Jag tycker absolut inte du ska lämna tråden för att någon annan än TS inte kan acceptera att du inte håller med henne.... just saying :)
    Tack, men nej det gör jag inte för personens skull utan för att det ger mig ändå ingenting ytterliggare att fortsätta prata om det. :) Har sagt vad jag tänker kring den typen av relationer och de är självklart att vederbörande inte kan ta det till sig, det ligger i sakens natur. 
Svar på tråden Ni som hittat bra kvinnor eller män