• Anonym (Beliani)

    "Du verkar inte direkt intresserad"

    Dejt i lördags, vi var hemma hos henne.
    Inget hände, bara en kram när jag skulle gå.
    Jag skrev till henne i söndags men hon svarade först nu.
    "Du verkar inte direkt intresserad" skrev hon. För jag hade inte försökt nåt.

    Jag tyckte hon var sexig, såg att hon fixat upp sig, smink, lite urringat.
    Men sånt gör ju tjejer. Ska man bara slänga sig över henne för det?
    Många tjejer vill att killen tar det lugnt.

    Hon lät helt klart sval nu när hon skrev, så det var väl det, antar jag.

  • Svar på tråden "Du verkar inte direkt intresserad"
  • Anonym (Beliani)

    Skulle aldrig ha funkat med henne, vi var för olika. 
    Jag vill ha en tjej som jag kan vara mig själv med, att allt inte måste vara perfekt, att man känner att man kan vara fåniga med varann.
    Känner en sån tjej. Vi har båda töntig humor och retas med varann, vi har kul helt enkelt. Tyvärr så är hon upptagen, men en tjej som henne vill jag ha. Där det känns enkelt och bra.

  • Ignoramus

    Låter mer som att det är du som inte är någonting att ha?


    Godisbuske skrev 2019-07-10 23:04:31 följande:

    Man behöver inte fråga , man ser när det är okej. Sedan så frågar man inte som man, man tar det man vill ha. Vänder hon kinden så ingen big deal. Man gör ett nytt försök senare eller nästa träff. Vänder hon kinden vid dejt två så går man vidare i livet.

    Då är hon inget att ha.


  • Anonym (K 40)
    Godisbuske skrev 2019-07-10 23:04:31 följande:

    Sedan så frågar man inte som man, man tar det man vill ha.


    Urk. Kräks. ????
  • Anonym (Jag tjej)

    Jag skulle med blivit lite besviken om min dejt verkade ointresserad.

    Nu menar jag inte att ens dejt ska kasta sig över än eller kasta av sig kläderna utan har mycket att göra med blickar sen att råka nudda någon med tex handen osv.

    Jag var på två dejter förra sommaren med en kille och han tolkade jag som helt ointresserad av mig. Jag kände då att jag inte vill göra bort mig att ta iniativet att flörta med honom heller.

    Man är ju van att en intresserad kille är lite flörtig på ett bra sätt.

  • Kråkungen
    Anonym (Beliani) skrev 2020-02-06 08:48:42 följande:

    Det här intressant.

    If you're a typical male with his brain between his legs, you're gong to think to yourself, "wow, this girl is going to be easy and she's dressing sexy to turn me on so I can jump her bones".
    Sorry guys, you are wrong, wrong, wrong! Don't fool yourself into thinking that just because a woman dresses sexy on a first date she's doing this to send a signal that she wants to have sex with you. Quite the opposite.
    The reason she is dressing sexy is because all single women want to be admired and like to attract attention from the opposite sex. And they enjoy feeling sexy and attractive. Some single women are very proud of their bodies, and want to show it off.
    Keep in mind that she's not dressing that way lto look like a hooker or a whore, she simply wants to be admired. That's all, guys.
    So, when you see your date dressed like this, just hold your raging hormones in check, and be sure and tell her how lovely she looks.
    Compliment her hair, clothes, and her sexy and sensous lips. Please guys, if she is showing cleavage or showng off her breasts with a tight top, don't say "you have nice tits". And if she's showing off her nice butt with a tight skirt, don't say "you sure have a nice ass". These comments are real turnoffs, coming from someone she doesn't know well.


    Anonym (Beliani) skrev 2020-02-06 09:00:13 följande:

    Ni kvinnor som svarat i stil med Fjäril kär: "Du kunde liksom inte tänka själv där och då och fatta att hon var ute efter sex? Att öppna munnen och prata om förväntningar inför kvällen? Att ta initiativ genom att prata?

    Hon är uppklädd och tillfixad och det ringde inga klockor hos dig då?"

    Vad tycker ni om texten jag la upp ovanför?


    Alltså... jag håller med till 110 % i det du la upp :) Exakt så är det. Men - och detta är ett viktigt men! - jag förväntar mig ändå att mannen ska kunna läsa av om jag faktiskt är intresserad av honom också - alltså om jag klär mig som jag gör både i linje med det du la upp, och för att jag vill ha honom. Och, om jag är intresserad, och sänder tydliga signaler (utöver klädseln då), ja, då förväntar jag mig att han agerar på det. En man som frågar om lov, eller - ännu värre - börjar med att diskutera förväntningar inför vad som ska hända under kvällen, är direkt avtändande i min värld... sorry, ts. Däremot hade jag definitivt inte betett mig som tjejen du träffade. Hade jag tyckt att du var intressant hade jag sagt det, och lagt till nåt som fått dig att fatta att nästa gång förväntar jag mig lite action. Hade du sen suttit på andra dejten och fortfarande inte gjort nåt så finns det väl typ tre alternativ: (1) du är übersexig och jag kan inte motstå dig, så jag tar saken i egna händer, även om jag klart hade föredragit att det var du som agerade; (2) du är fortfarande tillräckligt intressant för att jag ska ge dig en chans till, men jag inser att jag får förklara min syn på sex/roller i sex för dig; (3) du är inte tillräckligt intressant för att vara värd besväret - in which case jag på ett trevligt sätt förklarar att jag inte tror att vi kommer att funka. Typ så :)
    Godisbuske skrev 2019-07-10 23:04:31 följande:
    Man behöver inte fråga , man ser när det är okej. Sedan så frågar man inte som man, man tar det man vill ha. Vänder hon kinden så ingen big deal. Man gör ett nytt försök senare eller nästa träff. Vänder hon kinden vid dejt två så går man vidare i livet.
    Då är hon inget att ha.
    My kind of man :) Bortsett från slutklämmen - det var ju ganska räligt sagt (vi funkar ju alla på olika sätt, menar jag).
  • MrKrips

    Vad är detta för något? Har du noll testo och iniativförmåga? Klart som fan du lägger in en stöt, är du oskuld eller har dåligt självförtroende?

  • Anonym (Sant!)
    Anonym (AliB) skrev 2021-04-23 10:41:43 följande:

    jag tycker fler killar borde vara tankeläsare


    Det hade underlättat!

    Tjej A förväntar sig att killen gör a, b, och c på en dejt. Gör han z, y eller x så gör han fel och det blir ingen andra dejt.

    Tjej B förväntar sig att killen gör x, y och z på en dejt. Gör han a, b eller c så gör han fel och det blir ingen andra dejt.

    Och, kom ihåg, om det någon gång blir fel så är det alltid killens fel. Det är han som är orsaken. Antingen sänder han ut fel signaler och gör fel, eller så tolkar han signalerna som skickas ut fel. Oavsett, så är det hans fel. Alltid.
  • Anonym (Snoopy)

    Men allvarligt, hur dålig har vi blivit på att läsa av varandra nuförtiden? Menar blickar, ord och beröring ömsesidigt... Hur svårt är det egentligen? Man ser varandra lite länge än man ser sin mamma i ögonen, säger lite finare och ledande ord än till mamma, och berör varandra lite...ja än mamma... Blir ju som ett samspel där båda är med ömsesidigt så märker man ju om man vill samma.

  • Anonym (Skärp dig)

    Jag tror att hon bjöd in dig mer än du märkte av på er date baserat på hennes sms.

    Och resonemanget att DET VAR VÄL DET nu är ju patetiskt. Vill du ha henne så jaga lite! Flörta, ge komplimanger etc. Nu vet du ju iallafall att hon var intresserad, och med lite tur, fortfarande är.

Svar på tråden "Du verkar inte direkt intresserad"