Inlägg från: sdfldsflsdfdslfds |Visa alla inlägg
  • sdfldsflsdfdslfds

    Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?

    Anonym (Otrygga) skrev 2019-07-12 18:32:40 följande:
    Tränar dom för statskupp? När, var och hur? Om du nu kan svara på det? Källa på det kanske?
    Vad har du själv för källor?



  • sdfldsflsdfdslfds
    Anonym (NN) skrev 2019-07-12 00:18:02 följande:
    Du går 40 år tillbaka i tiden. Om vi istället spolar fram bandet till år 2015 och framåt, dvs nutid, hur ser du på saken då? Ett känt terrorbrott begicks på Drottninggatan 2015 (ett försök till terror genom sprängning genomfördes vid Drottninggatan år 2010). Problemet med muslimska extremister i Sverige var inte så stort för 20-40 år sedan, eller hur. Du försöker dribbla med korten.

    Antalet anmälda sexrelaterade brott har ökat lavinartat sedan 2015, med samma lagstiftning som gällt sedan 2013. Ökningen beror mao inte på ändrad lagstiftning. Det råkar sammanfalla med den kraftigt ökade asylinvandringen. Terrorbrott? Det upplevs nog som terror för den som blivit drabbad.

    Hur som helst bör du vara hederlig i din retorik och inte jämföra med tider då andelen muslimer i Sverige var minimal eller obefintlig. Spola fram bandet, som sagt. Jämför inte med vad som hände för 40 år sedan.
    Varför försöker du själv dribbla bort saker?

    "Enligt Säkerhetspolisen, Säpo, är nazisternas våld nu så grovt att det ibland kan klassas som terrorism."
    www.aftonbladet.se/nyheter/a/3r55P/sapo-nazisterna-som-hotar-sveriges-sakerhet-okar

    Så svaret till TS är ja, men frågan är varifrån det kommer för huvudsaken är väll att stoppa all terrorism för jag tvivlar på att offer och deras anhöriga blir gladare för att terrordåden utförs av svenska högerextremister istället för utländska IS fanatiker eller tvärtom

    Själv är jag emot alla extrema och våldsamma fanatiker oavsett om det är vänster, höger, religiösa, icke religiösa osv.
    Fattar inte varför en del ger frikort till vissa terrositer
  • sdfldsflsdfdslfds
    Anonym (NÄR?) skrev 2019-07-13 01:05:10 följande:

    JA utan tvekan! Vårt land är i gungning...
    Vi är i begynnelsen av något ondskefullt och ytterst otrevligt. Vi som är lite äldre kanske kommer undan med döden i behåll men förmodligen inte. Så konstigt hur så få ser det bara eller väljer att ignorera. Politikerna framför allt!

    De leker med vår liv och vi är alla bara brickor i ett stort experiment.


    Exakt, vissa verkar ju ignorera hot från vissa håll, helt vansinnigt, men det är ju uppenbart att dom som bara fördömer viss terrorism har egna agendor för normala människor räds all sorts terrorism och vill ha alla dessa fanatiker bakom lås och bom vare sig det är högerextrema terrorister eller religiösa terrorister eller andra fanatiker, alla är ju ett hort mot vårt samhälle och oss medborgare
Svar på tråden Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?