Inlägg från: Anonym (Otrygga) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Otrygga)

    Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?

    Ja definitivt. Finns ingen trygghet kvar här, och värre kommer det att bli. Det har dom som ffa röstar/röstat på V och S sett till.

  • Anonym (Otrygga)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-12 00:03:48 följande:

    Samma säpo som sa att vänsterextrema var det största hotet under hela 1990-2000 samtidigt som ingen dödades i terrorattentat gjorda av vänsterextrema. Vad nazisterna som enligt säpo inte var ett så stort problem vet vi. Dom sprängde bilbomber. Dom sprängde lägenheter. Dom dödade poliser, journalister mfl. Och skadade till och med barn i sina attentat. Säpo har inte så bra koll. Och visst det kanske stämmer att vi har ett tusentals islamiska extremister. Det innebär inte att det kommer ske terrorattentat för det. Visst vi ska givetvis hålla stenkoll på dom. Men som jag skrev om vi ser till attentat då har vi haft få gjorda av islamister medans vi har haft många gjorda av nazister. Och vi har en rätt många av dom. Stora delar av Sverige har gått rejält långt åt höger. NMR tränar ju för att göra stadskupp. 


    Tränar dom för statskupp? När, var och hur? Om du nu kan svara på det? Källa på det kanske?
  • Anonym (Otrygga)
    sdfldsflsdfdslfds skrev 2019-07-13 01:04:48 följande:

    Vad har du själv för källor?


    Källa på mina frågor????
  • Anonym (Otrygga)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-13 00:56:39 följande:

    Dom själva uttrycker hela tiden det dom är rätt tydliga med att dom vill skapa en nazistisk diktatur. Sen har det gjorts razzior där man funnit vapen och annat. Det har bekräftats av avhoppare som varit på flera träningsläger. Sen har dom även varit på träningsläger i Ryssland där dom fått vapenträning och bombträning. Dom två som åkte fast för bombattentat senast hade varit på träning där. 


    Så som jag har förstått det, är dom emot våld. Men hade jag fått gatstenar kastade mot mig, hade jag också velat försvara mig. Träningar är ju till för att kunna försvara sig. Eller skulle du bara stå och ta emot stryk? NMR är för få för att utgöra något hot. Det är inte dom man ska lägga krutet på. Det vet även polisen.
  • Anonym (Otrygga)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-14 01:07:25 följande:

    Ha HA emot våld menar du allvar? Du måste vara en mästare att missförstå. Att dom förespråkar våld är tydligt. Dom som har hoppat av vittnar tex om läger dom till och med tvingar barnen att slåss och att dom har en våldskultur. Dom säger ju att dom ska ta landet med våld och döda alla som dom inte gillar. Sen att dom är få spelar ingen roll. Breivik var en enda och han lyckades genomföra det värsta terrordådet i Norden. Nazistgruppen i Tyskland som for runt och dödade folk och rånade banker var få men skapade enorma problem. Nazister i Sverige har gjort massor av terrordåd och skadat och dödat en massa människor. Sen det där med att dom skulle försvara sig mot gatstenar. Skitsnack dom anfaller folk som inte kastar sten mot dom. Tex när dom gav sig på barnfamiljer. Har själv sett dom stått och spritt sin dynga utanför en affär här och då hotade dom folk och gjorde så att gamlingar inte tordes handla. Sen återigen NMR har begått en massa dåd.


    Du är ju paranoid. Vem som helst kan utse sig som en fd aktivist och sprida dynga om en grupp, i detta fallet NMR. Var på TV för nåt år sen, en person som gick ut i media och påstod att han varit med i NMR. Vilket inte alls stämde. Han var inte den skarpaste kniven i lådan om man säger så.

    Vilka massa terrordåd har NMR gjort? Kan du nämna dom? När dödade dom en massa människor? Källa kanske??
  • Anonym (Otrygga)
    Anonym (NN) skrev 2019-07-14 07:52:20 följande:

    Är det inte dags att komma ut som muslim?


    +1
Svar på tråden Kommer det ske fler terrordåd i Sverige tror ni?