Inlägg från: Anonym (Cannabis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cannabis)

    Inget förtroende för sambon

    Jag tänker inte förökas övertala någon till att tycka cannabis är bra eller ändra sin syn på cannabis om man tycker en viss sak.

    Men : cannabis är inte beroendeframkallande. Jag borni ett land där cannabis är lagligt och jag röker precis som andra kanske dricker. Umgås jag med vänner så röker jag istället för att ta ett glas vin. Kommer jag hem från jobbet och är trött så röker jag än att ta en öl/glas vin.

    Jag skulle aldrig köra bil om jag har druckit eller rökt då båda gör en påverkad och reaktionsförmågan blir sämre.

    Jag röker heller inte när jag ska till jobbet, jag skulle liksom heller inte ta ett glas vin eller en öl innan jobbet. Man väljer sina tillfällen.

    Ett glas vin då och då eller en joint då och då gör dig inte beroende.

    Är man däremot inte stark i psyket så bör man inte ta något preparat som påverkar ens omdöme då cannabis/alkohol kan förstärka ett mående.

    Är jag ledsen så sitter jag inte och dränker mina sorger i alkohol eller ett dimmoln. Man tar tag i sina problem.

    När min pojkvän gjorde slut valde jag att inte röka eller dricka, för varför ta något som påverkar ens mående när man faktist bör ta tag i sitt problem?

    Att man väljer en drog för att man mår dåligt och vill må bättre är fel. Man kan bli psykiskt beroende av cannabis för att det främjar ens mående och man tillfälligt glömmer sina problem, men efter ruset så kommer ju problemen upp igen. Och då vill man röka mer för att glömma. Blir liksom en ond cirkel.

    Din pojkvän måste ta tag i sitt liv. Gillar han att röka, fine. Man blir inte en sämre person av rökat. Däremot verkar han vara en svag individ som skyller på omständigheter till att röka vilket är patetiskt.

    Sen är det ju så att han bor i ett land där cannabis är olagligt..... men att röka är inte farligt.

    Och ni som tänker annorlunda - jag är inte här för att ändra er uppfattning om vad ni tycker så inga klagomål. Jag bor som sagt i ett land där cannabis är lagligt

Svar på tråden Inget förtroende för sambon