• Anonym (bs)

    Min man har sådana humör svängningar.Det är som en bergodalbana.Det ställer till det.Så det blir svårt på alla sätt och förstör.

    Ensammamma2016 skrev 2019-08-04 11:45:45 följande:
    Jag upplever precis samma som TS och har levt i relationen i fem år. Två barn tillsammans. För en vecka sedan så sa jag att jag vill separera. Vi har försökt med familjerådgivning i flera år och i våras så sa jag tydligt att om han inte slutar med de kränkande kommentarerna så fort jag har en annan åsikt än honom så kommer jag att lämna. Det har nu visat sig att han inte ens hört vad jag sagt hos familjerådgivningen trots att vår rådgivare till och med upprepat - det är väldigt viktigt att du lyssnar vad hon säger nu. Han har istället hakat upp sig på att han känner sig kränkt då det inte enbart kan vara hans fel.

    Men när jag sa att jag tittat på en lägenhet, tog av mig min förlovningsring och bröt förlovningen, först då gick det upp för honom. Han sa att han blev chockad och att han inte fått en chans att ändra sig. Men precis som du, anonym (hon) nämner så var det första gången någonsin han bad om ursäkt och man märkte faktiskt att han menade det. Han sa att han inte känner igen sig själv och har gått med på att söka hjälp. Jag har gått med på att stötta honom i det och därför ge honom en sista chans under förutsättning att han står vid sitt ord och fanatiskt tar hjälp.

    Blir så glad av att läsa din kommentar, anonym (hon), tidigare har jag aldrig lyckats höra någon där det faktiskt ändrat sig men din historia ger hopp. Jag vet att de flesta har svårt att ändra sitt beteende men vår historia verkar lika och jag hoppas att även min partner ska kunna ändra på sig. Går det att komma i kontakt med dig? Skriv gärna till mig i pm, tack!!
    Det där känns inte bra, förr eller senare går dessa män tillbaka till sina beteende, så fort dom känner si gsäkra på er så kommer dom återgå, det kan ta år men sen sitter ni där.

    Ni har gått hos rådgivare men han blir 'chockad' och har inte fått en chans? Nej han manipulerar dig
Svar på tråden Min man har sådana humör svängningar.Det är som en bergodalbana.Det ställer till det.Så det blir svårt på alla sätt och förstör.