• Anonym (Åh)

    Min man har sådana humör svängningar.Det är som en bergodalbana.Det ställer till det.Så det blir svårt på alla sätt och förstör.

    Det jag trodde var humörsvängningar har jag i efterhand kommit på var psykisk misshandel.

    Har bara läst TS men precis som du fick jag gå på helspänn, vara beredd på ett vredesutbrott från klar himmel och det låg alltid på mig att försöka lappa ihop allting. Kan inte räkna gångerna jag legat och bett om ursäkt till en skrikgråtande mansbebis efter ett bråk om ingenting som han startat och drivit på.

    Efter en liten stund var allt glömt och frid och fröjd igen. Det högljudda och uppslitande bråket vi precis haft var inget att bry sig om för han hade ju inte menat något av det hemska han sagt...

    Fy fan. Hade jag vetat mer om psykisk misshandel innan, eller om man inte blivit itutad den idiotiska, farliga lögnen ?bådas fel om två träter? sedan barnsben, så hade jag nog gett upp tidigare.

    Ett råd till dig TS, har han inte börjat bete sig rimligt nu så har han helt uppenbart inget intresse att göra det. Som varandes en person som inte vill skada andra tror man ju att andra också funkar så men så är det inte med dessa män: som din sambo och mitt ex. De tycker att deras beteende är helt normalt. Jag förstår att du lämnat honom nu. Ju mer distans du får till alltihop desto mer nöjd kommer du vara med beslutet. All styrka till dig!

  • Anonym (Åh)

    Läst tråden nu och vill tillägga: det verkar vara ett mönster hos dessa män att ta sig i kragen inför fullbordat faktum. När mitt ex förstod att jag VERKLIGEN var på väg bort (jag hade träffat en annan) så var tonen helt ändrad, plötsligt gick det att samtala om viktiga grejer i normal samtalston, för första gången någonsin i förhållandet! Är inte det konstigt?

    Han påstod något i stil med att ?fattade inte att det var allvar? men hur trög får man vara? Är det inte ?allvar? att dela livet med en människa man påstår sig älska? Vad säger det om relationen att man inte tycker den människan är värd att behandla väl?

    Men så visar det sig såklart att förändringen bara var spel för gallerierna, så fort han fattat att det inte går vägen kom de kränkande tillmälena igen. Samma mönster som hos flera av er. Vill tacka alla i tråden som delat med sig!

Svar på tråden Min man har sådana humör svängningar.Det är som en bergodalbana.Det ställer till det.Så det blir svårt på alla sätt och förstör.