Inlägg från: Anonym (Faster) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Faster)

    Rasism eller inte?

    Min kusin tycker att det är fel att två personer från olika länder skaffar barn för då är det blandras. Jag är faster till två barn som är ?blandras? och tycker hennes åsikt är djupt rasistisk. Hon anser att det inte är rasism.

    Är det rasism?

  • Svar på tråden Rasism eller inte?
  • Anonym (Faster)
    Anonym (Xx) skrev 2019-07-15 09:35:54 följande:

    Så om en danska skaffar barn med en svensk man, så är det blandras?

    Ignoransen når nya höjder varje dag...


    Det är lustigt att du nämnder det för hon sa faktiskt att inte ens danskar och svenskar borde få skaffa barn, för då är det inte en ren svensk.

    Jag har aldrig/sällan hört något så chockerande rasistiskt och dumt.
  • Anonym (Faster)
    Anonym (Sebben) skrev 2019-07-15 09:43:36 följande:

    Nej, nej, det är absolut inte rasism eller särskilt korkat.

    I andra länder runt vårt unika land (grannländer och längre bort) bor det troll av en helt annan sämre sort (dumma och kanske farliga, de har bara en svans ju?) och om de skaffar barn med de fina helt annorlunda troll (vi har ju två svansar) så blir barnen blandras och de kan knappt gå och alla knuffar dem hela tiden och skriker att de är dumma och inte får finnas.

    Egentligen är det dumt att blanda över landskapsgränser med, kanske t o m kommun? Bäst om din släkt bara gifter sig inom familjen så allt det fina finns kvar..

    Lycka till med parningarna!


    Min kusin har tyvärr skaffat barn med en rasistisk kille, dock inte en släkting. Jag ber till Gud (om han nu finns) att de inte blir som sina föräldrar.

    Jag för min del vill inte ha egna barn, jag har mina syskonbarn.
  • Anonym (Faster)
    Rudbeckius skrev 2019-07-15 09:57:38 följande:

    Är detta ens roligt? Så unket. Jag borde ignorera, men..

    Om din trollkusin kan läsa så går det kolla upp detta med rader på internet. För sjuttio år sedan trodde man på raser och krigade om det tills man sedan förstod att det var helt fel.. många dog faktiskt i onödan. Det går att se film och läsa om det stora kriget som skadade hela jordklotet faktiskt.

    Kanske du kan läsa upp det för familjen. Be gärna ett troll med lite högre utbildning förklara de svåraste orden.

    sv.m.wikipedia.org/wiki/Människoraser


    Det är inte roligt, jag överväger att bryta kontakten med en kusin jag stått nära i många år. Hon är läskunnig och jag försöker argumentera med henne för att få henne att förstå och ändra sig men hon tror stenhårt på sina rasistiska argument.
  • Anonym (Faster)

    Till de som tror att jag trollar, det här är ett argument från min kusins sida. Jag orkar inte med den här nivån av dumhet.

  • Anonym (Faster)

    För mig kvittar det om ni tror det är en troll-tråd eller inte för jag vet att det jag skriver är sant. Jag önskar att det inte var det.

  • Anonym (Faster)

    Hon har blockerat mig. Tråkigt och lite smärtsamt att bli av med en kusin och vän sedan över 20 år tillbaka men jag läker och går stark ur det här.

  • Anonym (Faster)

    Jag vill inte ha henne tillbaka i mitt liv som det känns nu. Jag är ledsen över hela situationen men livet går vidare.

  • Anonym (Faster)
    Anonym (Rasist?) skrev 2019-07-15 18:04:57 följande:

    Är det verkligen fog för att låsa ute en familjemedlem ur ditt liv?

    En åsikt som du inte håller med om.

    Jag tycker att Sverige bör upphöra med all storskalig invandring ifrån Mellan Östern och Afrika. Min syster tycker att vi ska ha öppna gränser och ta emot hela världen om den önskade komma hit. Vi är inte ovänner för det, vi är inte mindre nära för det. Jag tycker att min syster är moralisk överlag förutom i just den frågan, hon tycker samma sak om mig.

    Frågan är hur din kusins åsikt har tagit sitt uttryck. Tjatar hon ständigt om det? Behandlar hon dina barn illa på grund av hennes åsikt? Säger hon att de är mindre värda?

    Baserar du ditt beslut enbart på en åsikt hon har som du inte håller med om så är det du som är inskränkt, inte hon. Det är en annan femma om din kusins åsikt tar sitt uttryck i hennes behandling av dina barn. Då förstår jag dig.


    Jag orkar inte med att hon säger nedsättande saker om invandrare, svarta, muslimer osv som vi ser på stan. T.ex ?kolla där går en neger, fan vad många muslimer här finns. Akta dig för araberna, ush så många blattar det är här?.

    Det hon sa om mina syskonbarn var droppen.
  • Anonym (Faster)
    Anonym (G) skrev 2019-07-17 12:18:41 följande:

    Ja det är rasism. Känns det bättre nu?


    Jag har lagt det bakom mig och är glad att vara av med sattyget (kusinen).
  • Anonym (Faster)
    Anonym (Sebben) skrev 2019-07-18 09:48:44 följande:

    Håll dörren öppen bara framöver. Vi behöver vara rädda om varandra. Inkludernade och förlåtande. För alltid är en så ledsamt ordkombination..

    Din rasistkusin kanske blir något annat extremt om några år, nåt mer rumsrent då får vi hoppas. 


    Om hon en dag förändras och ber om ursäkt för att hon kallade mina syskonbarn blandrasbarn så är dörren öppen.
Svar på tråden Rasism eller inte?