Inlägg från: Anonym (Q 45) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Q 45)

    Porrsurf isf sex

    Anonym (Jag gör det) skrev 2019-07-16 10:30:41 följande:

    Jag porrsurfar istället för att ha sex med min fru. Varför?

    Jo - jag har tröttnat på att vara den som driver på vårt sexliv. Att vara den som tar initiativ och den som försöker få in lite erotik i vårt samliv. När jag har (hade) sex med henne så kände jag alltid en tomhet efteråt. Ett "jaha?". Hon fick sina orgasmer. Jag fick min. Men min orgasm hade varit snabbare avklarad (och lika njutbar) på toaletten. Hon har vid något tillfälle uttryckt en känsla av att hon upplever att hon borde vara mer porrig för att göra mig nöjd. Hon vill bara ha vanligt sex som en självklar del av hur man som par lever ihop. Och allt det här stör mig. Jag har inget behov av att hon skall vara "porrig". Tvärtom. Men jag vill ha en erotisk laddning mellan oss. Sex och erotik existerar inte för henne mer än när hennes modell för samlevnad säger att det är dags för lite traditionell lördagssex. Hon skulle aldrig läsa om sex eller erotik. Hon skulle aldrig läsa eller skriva på ett sånt här forum. Sex existerar inte i hennes värld utanför sängen. 

    Vårt sex är är lika fantasieggande som Kalle Anka på julafton. Även om dom ibland byter ut någon film så vet man vad som kommer och i vilken ordning. Man följer med lite halvslumrande och sen vaknar man till när Bengt Feldrich sjunger och inser att det är dags att börja göra i ordning julmiddagen. Efter några decennier så inser man att man lika gärna kan hoppa över Kalle Anka och gå direkt på middagen. Eller titta på något annat. Så ser jag på vårt sex.

    Så därför porrsurfar jag hellre.  

    Jag älskar henne. Hon är vacker. Men hon får mig inte att tänka på sex eller erotik. Över huvud taget. 


    Önskar du vore min man. Du hade fått porrsurfat när du orkat. Tänk att få glöda och hålla erotiken levande och varm med en man som önskar detsamma.
Svar på tråden Porrsurf isf sex