Inlägg från: Anonym (glöm det) |Visa alla inlägg
  • Anonym (glöm det)

    Hur bli ihop med yngre man?

    Har faktiskt aldrig varit med om en man ändrat sig som sagt att han INTE vill ha ett förhållande. Har varit samma sits 3-4 ggr men aldrig lyckats. Män är väldigt konsekventa med sina känslor trots att de är helt okonsekventa med sina kroppar och sex.  De kan lätt ligga runt lite och nästan agera som de är kära eller håller på att bli men det är bara spel för galleriorna. Kämpade med en i 6 mån som jag verkligen trodde jag var speciell för, men det slutade med att han ghostade mig.

    Så ge upp det projektet, var inte ens kk med honom. Han kommer bara att såra dig, dessutom du är i underläge där du måste acceptera hans villkor. Sen när du värmt upp honom går han och blir kär igen...men inte i dig!

  • Anonym (glöm det)
    Anonym (Behöver resonera) skrev 2019-07-18 23:51:29 följande:
    Måste bara fråga hur det har sett ut när ni har träffats när du har varit i min situation? Bara nyfiken. Det som gör mig så konfunderad med den man jag träffar är att han vill hålla handen i flera månader när han har haft chansen att ligga med mig. Har det varit så för dig med de 3-4 som du har träffat? Den här mannen vill veta massor av detaljer om vad jag tycker om saker och ting, berättar känsliga saker som han varit med om osv. Han är inte någon kk än så länge.
    De jag träffat har jag legat med ofta första eller andra gången. Oftast med extretm stark attraktion innan som inneburit att vi fått längta mycket innan träffarna. Det har alltid innefattar visst avstånd så inget av mötena har kunnat ha de fördelar,då man bor i samma stad, snabbt kan komma förbi varann, äta ihop, ha sex när andan faller på vilket har försvårat och förstört skulle jag säga och gjort längre kk-relationer ganska omöjliga. 

    Samtliga av killarna har varit väldigt ömma, sagt kärleksfulla saker, pratat innerligt om sina känslor både på telefon och irl. Vi har sovit över, delat frukost, sett filmer, pratat ibland flera timmar i sträck innan sex osv. De har betett sig exakt som män jag tidigare varit ihop med och som varit kära i mig. 

    Din kille låter väldigt osäker. Har han haft sex, flickvänner innan? Du måste vara tydlig med vad du vill. Fråga honom, kanske ta initiativ till sex om du nu vill det.
    Det låter som han är antingen asexuell, oskuld eller väldigt osäker som kille, Hans har säkert känslor för dig om han beter sig så och det pågått så länge. 
Svar på tråden Hur bli ihop med yngre man?