• Anonym (Mis)

    Hjälp mig hur jag ska tänka

    Jag är lite i samma sits. Är tillsammans med en kille men vi träffas bara en gång i veckan. Mycket för att han jobbar både dag och natt för att spara pengar han kan spendera nu när han åker till sitt hemland i en månad. Jag hoppas på att när han kommer tillbaka att vi ska kunna träffas oftare. Känns svärt att verkligen lära känna en person och bygga ett förhållande ihop om man knappt ses.

    Men jag tror att det är viktigt att berätta om de tankar man har att du hade kunnat skriva jag hoppas att vi kan ses oftare nu när vårt schema har blivit lugnare eller kan vi ses dessa dagar innan du åker iväg för sen har jag barnen och då dröjer det innan vi kan ses igen.

    Har man förväntningar utan att tala om dem kan den andra personen omöjlig veta. Skriver du även hur du tänker så ser du tydligt hur han planerar. Som om han hade vetat att det kommer dröja innan ni kan ses igen efter han kommit tillbaka så kanske han hade planerat annorlunda. Hade han inte så vet du hur mycket han prioriterar dig och kunnat markera att du vill ha någon som vill ses oftare och känner han inte samma så är det bäst att ni avslutar detta nu.

  • Anonym (Mis)

    Jag tycker det låter som att han vill ha mjölken men inte köpa kon. Han gillar att umgås med dig men det är mest för att tillfredsställa behovet av närhet. Han vill ha The girlfriend experience men samtidigt vara fri att flörta med andra.

    Låter som att han kär med politiska svar vackra ord men ger inget svar. Jag tycker du ska ställa honom mot väggen och ställa krav på så här vill jag ha det kan du inte ge mig det är det bäst att vi avslutar.

    Kommentaren gällande bio var ju märklig. Verkar inte så sugen på bio men kanske kan gå med på det för att få sex och mys när behovet kickar in.

    Kille jag träffade innan va mycket sån. Han kunde lova saker som aldrig blev av. Man tappar lätt sitt egna värde när man träffar såna killar. Man investerar i dem men får inget tillbaka å när man får det så är det på detas villkor när dem känner för det sen knuffar dem undan en lite tills dem behöver närhet igen. Behandlar en som ens flickvän när man ses men resterande tid är dem lite off.

Svar på tråden Hjälp mig hur jag ska tänka