Inlägg från: Mackan87 |Visa alla inlägg
  • Mackan87

    Bästa hudvårdsprodukterna för knottrig hy?!

    Jag behöver hjälp med min hy. Jag har stora porer och är liksom knottrig, framförallt i pannan men även i övriga ansiktet också. Inga direkta finnar. På sommarhalvåret har jag lättare att bli blank/fet i hyn medan jag får tillföra mer fukt på vinterhalvåret. 

    Har tidigare använt Mary Kay-produkter men använder nu Cetaphil som är billigare. Har dock mest varit rengöring och fukt, ibland en scrub. 

    Vad ska jag göra?? Behöver bästa tipsen på prisvärda produkter och exakt hur jag ska behandla min hy!!

  • Svar på tråden Bästa hudvårdsprodukterna för knottrig hy?!
  • Mackan87

    Tack för alla tips!

    Speciellt intressant verkade det som Mollan74 tipsade om! Ska absolut testas. Har precis köpt en exfolierande produkt från Cetaphil men om inte detta funkar så går jag på dina produkter. Tack!

  • Mackan87
    Mollan74 skrev 2019-07-24 08:28:10 följande:

    Ett förtydligande. Den första bilden ser jag röd ut på men det är ljuset och kvaliteten på bilden som gör skillnad. Toaljus versus klart dagsljus.

    Nu har jag väldigt många utslag på bilden men jag har alltid haft mer eller mindre (oftast bara lite i pannan och på käken) samt nacke/övre rygg och vågar tro att det är kopplat till värme, träning, etc. då jästsvampar kan få fäste. Jag har dessutom behandlat med aggressiva acnepreparat vilket inte gjort skillnad alls.

    Jag tvättar med Ketokonazol var tredje dag nu eftersom jag verkligen vill njuta av min finare hud.


    Tack för bilderna! Jag har mest knottror i pannan och på hakan och de ser större ut än de faktiskt är om man känner efter, tycker jag ibland. I övrigt har jag stora porer som också gör att hyn ser knottrig ut, men på kinderna är det liksom slätt när man känner med handen. Har inga "symptom" på ryggen eller nacken. Kan det ändå vara samma som du har/haft? Och om inte, tror du ändå att de produkter du rekommenderat kan vara något för mig?
Svar på tråden Bästa hudvårdsprodukterna för knottrig hy?!