• Ladythewinter

    IVF hösten 2019

    Hej..

    Jag hoppar gärna in här om det är okej. Vi har precis efter behandling satt in ett litet embryo. (i fredag) och nu denna eviga väntan.

    Fick få ägg och bara två befruktade. tyvärr inget till frysen. Men hoppet finns.

    Jag har barn sen tidigare förhållande och vill nu ha liten med min sambo. Efter utredning visade det sig att han har få och slöa. Fick enbart ut 7 spermier senast. Så på naturlig väg är det kört.

    Just nu är jag så nervös och känner efter alldeles för mkt. Samtidigt ligger jag med världens förkylning..

  • Ladythewinter
    Limarie skrev 2019-08-14 09:36:25 följande:

    Så intressant. Boken vill jag gärna läsa.

    Imorgon är det dags. Hade önskat det hade redan varit idag. Och känns hemskt att jag inte har berättat till jobbet. Har mycket inbokat imorgon på jobbet och det är 5 personer som kommer hit imorgon på morgonen för att träffa mig. Men jag orkar inte berätta till chefen, kollegor osv.

    Jag får verkligen tänka: hade jag varit riktig sjuk hade jag inte heller kunnat komma.

    Så jag stannar hemma torsdag och fredag. Men vad ska jag ha för nåt? Med migrän stannar man inte hemma 2 dagar (dessutom har jag aldrig haft migrän). Magsjuka i augusti? Konstigt. Förkylning är inte borta på måndag i så fall. Ortopediska skador skulle inte heller försvinna helt tills måndag. Behöver era idéer.


    Jag har inte heller berättat för jobbet. vill absolut inte det just nu. Inte fören jag vet iaf. Visst kan du vara hemma två dagar i rad pga migrän. Det är jag när jag får mina attacker. Första dagen för att jag ligger över toan och spyr och andra för att jag är helt slut. Den kan du mkt väl ha en förkylning. ligger du i feber första dagen och är trött och om ett par dagar efter. Inget konstigt.. Tror inte de ifrågasätter..
  • Ladythewinter

    Hur mår ni alla av progrestoronet? Det spökar rätt rejält hos mig och har varit det värsta med behandlingen hittills. (korta protokollet) Sjukt ömma bröst, mensliknande värk, det drar och sticker i livmodern, trött och så otroligt ledsen hela tiden..

  • Ladythewinter
    Loviisa89 skrev 2019-08-14 15:00:41 följande:

    Jag har bara tagit lutinus en gång, men då fick jag rätt mycket biverkningar. Blev väldigt lös i magen och fick en jättehemsk migrän mot slutet. Är ju väldigt jobbigt att man kan få så mycket biverkningar och inte har en aning om det beror på lutinus eller graviditet. Hoppas att det är graviditet i ditt fall :)


    usch ja.. det är inte kul alls. Dock tror jag inte detta beror på graviditet

    först är det alldeles för tidigt att känna något då jag är på ruvardag 5 och sen så känns det bara som om det inte tog. Men man ska aldrig säga aldrig. detta är nog bara den förbenade lutinusen..
  • Ladythewinter

    Har en fråga till er som varit med i ivf svängarna ett tag. Känner mig inte så påläst. Ser endel av er som gjort många många återföringar. Är detta utöver de 3 försök man får av landstinget? vad har det kostat er. har sett någon som gjort upp till 9 återföringar med frysta embryon.

  • Ladythewinter
    LLW skrev 2019-08-17 09:21:25 följande:

    Jag vet inte om det är olika beroende på landsting, men hos oss i Östergötland får du tre behandlingar, och där ingår hur många frysförsök som helst. Så får du 9 till frysen under en behandling får du göra återföring på alla dom, och sen har du även två behandlingar kvar.

    Hos privatkliniker kan det skilja mycket. Ibland ingår igen frysåterföring och ibland får du med en eller två när du köper ett paket på tre behandlingar.


    Ah det trodde jag inte trodde det var typ 3 insättningar och sen betala. Jag går via landstinget på rmc i linköping.. det är Östergötland va? haha Är från Kalmar. geografi inte min starka sida. Då är det ju väldans bra att få till frysen. Attans att vi inte fick det denna gång.. Men om detta inte blir nått så får vi hoppas till försök nr 2. Är på ruvardag 9 idag och alla symtom är som bortblåsta så jag tappade hoppet lite..
  • Ladythewinter

    Usch vad jag blev helt däven idag. Fick lov att tjuvtesta (rd10) och stort fett minus. Jag vet att det är tidigt än men lik förbannat så sjönk jag. sambon är så pepp på att det kommer funka så jag vill kräkas på honom i bland. Haha.. men känner verkligen att detta absolut inte kommer ta. Usch så negativ jag är.. haha

  • Ladythewinter

    Hej alla.. såg att några plussat.. Stort grattis till er.

    Måste fråga. Ni som haft blödningar, hur mkt har det varit.?

    Jag har tappat hoppet helt. Jag fick lite rosa i bindan igår. inte mkt och det slutade fort. Idag är det lite rosa/brunt. känner att mensen troligtvis är på väg då jag har mitt typiska mensont i magen som går ner i låret. Sambon är mer pepp än mig. Vill så gärna ha ett plus. Är på ruvardag 12 idag.

  • Ladythewinter
    LillaFågelSvart skrev 2019-08-21 18:18:57 följande:

    Jag fick bruna flytningar på ruvardagar 4 och flera dagar framåt. Trodde genast att det var kört och att mensen var på gång. Men det kom ingen mens. Plussade i måndags (RD 11) men sen började det komma rosa flytningar. Det lade sig dock under dagen och igår och idag har det inte varit någonting. Testdag idag och positivt test. Det är verkligen upp och ner och man tänker inte på annat.

    När har du testdag? Håller tummarna för att mensen håller sig borta!


    Har ju hört att vaggisarna kan ge lite rosa flytningar och hoppas på att det är de.. men tycker det är lustigt att det kom nu. och inte tidigare. Jag tjuvtestade rd11 men det var negativt.. Jag har inte testdag fören 28 aug, på rd 19.. evigheter dit..

    idag har det varit lite mer bruna flytningar. oftast när jag torkar mig men är så lite så det är knappt märkbart.. Men brukar få spottings ett par dagar innan mens men då bara efter samlag. nu har jag inte vågat ha sex
  • Ladythewinter
    LillaFågelSvart skrev 2019-08-22 09:59:30 följande:

    Men tror du inte det kan vara progesteronet då? Jag satte tillbaka i naturlig cykel utan hormoner så blev ännu mer orolig över mina flytningar då jag ju hört att detta annars kan vara en typisk biverkning. När har du BIM?

    Oj vad det skiljer på testdag mellan olika kliniker.. Jag hade redan på RD13.


    Ja det kan ju mkt väl bero på det. Får hoppas på de iaf..

    Om man ska utgå från äggplocket och två veckor framåt så var bim igår. Vet inte om vaggisarna kan göra att mensen skjuts upp..

    Ja jag har också märkt att det är stor skillnad på olika kliniker.. förstår inte riktigt varför.. Tycker att det borde visa plus nån dag efter bim om man är gravid..
Svar på tråden IVF hösten 2019