• Aryzza

    IVF hösten 2019

    Ma18 skrev 2019-10-28 14:37:38 följande:

    Nej ingen förklaring, bara att det var ett bra resultat.. något jag inte håller med om!

    Hur har det gått för dig sen?? Och fick du nån till frysen första gången?


    En vän till mig fick många fler ägg ut än dig och också färre än hälften befruktade. Hon fick förklarat att när det blir så många så blir det många av sämre kvalitet. Det blev också totalfrys och de lyckades på 3e FET och hon är i v 22 nu. Misströsta inte! Det finns förhoppningvis ett guldägg bland de 9 som ni fick ut!
  • Aryzza
    LLW skrev 2019-10-31 13:42:42 följande:

    Imorgon ska vi till kvinnokliniken och göra vul. Är då i 7+1. När vi var där i 6+1 såg dom ev ett foster, men inget hjärtslag. Är så jävla rädd för vad vi får se imorgon. Fy fan vad dåligt jag mår. Ångesten är total. Imorgon kan allt ta slut, igen.


    Håller verkligen verkligen tummarna för dig! All lycka till!
  • Aryzza
    Hedblomster skrev 2019-11-01 07:25:49 följande:

    Okej hörrni.... Jag har testat nu, och det var positivt, men svagt. Har haft en kemisk förut och då fick jag plus på ruvardag 6 och nu är det ruvardag 10 och jag tycker det ser likadant ut och det borde vara starkare nu. Dumt nog testade jag utan sambon för jag trodde det var kört och han blir ledsen när jag testar ensam för han vill ju vara med. Så nu måste jag typ föreslå ett test efter jobbet eller nåt lol, så att han får veta, även om det kanske inte blir något i slutändan.... Suck, om det ändå bara varit starkare.


    Jag testade svagt på RD 9 och är nu i vecka 13:) ge inte upp än. Vänta ett par dagar (utöver testet med mannen idag) och testa igen och se om det är skillnad.
  • Aryzza
    Jagvetdåinte skrev 2019-11-19 06:25:14 följande:

    Jag kan inte fatta detta. Jag är gravid! Mensen kom aldrig igång. Tog ett billigt gravtest som visade ett nästan osynligt streck. Tog då ett digitalt istället. Där stod gravid 1-2 veckor. Borde iof stå 3+ va? Men jag är kanske låghormonare. Hur som helst, jag är gravid! Hoppas nu att det håller i sig! Kan inte fatta detta!! Styrkekramar till er alla! Snart sitter vi alla där med ett litet bylte i famnen <3 Hoppas pyret vill stanna kvar!!


    GRATTIS! Håller alla tummar för att det går hela vägen!
  • Aryzza
    Jooosen skrev 2019-12-13 07:05:04 följande:

    Har inte kunnat sova inatt. Testdag idag. Ruvardag 16 med blastocyst. För första gången i mitt liv och snart 3 års kämpande har vi fått ett starkt o fint gravtest! Jag tror inte att det är sant!!!!!


    Grattis!!! <3
  • Aryzza
    Jooosen skrev 2019-12-18 08:29:34 följande:

    Imorse testade jag digitalt i vecka 5+5. Visade 3+. Nu ska ja försöka slappna av till vul 27/12. Man är ju nojighetens moder dessvärre!!


    Vill du ventilera så kan du skriva till mig :) hade all ångest i början.. och googlade ihjäl mig osv.
  • Aryzza
    Anni K skrev 2020-01-03 10:56:53 följande:

    Eller hur, det är helt overkligt! Idag är jag lite nervös dock, de få symtom jag haft hittills känns knappt alls nu. Men jag ska försöka att inte grubbla för mycket. Tack för omtanken, jag hoppas verkligen att allt ser bra ut för dig när du kollar så att du kan få glädjas åt situationen. Jag förstår att du är orolig pga dina tidigare erfarenheter, men det verkar ju trots allt vara bättre förutsättningar den här gången.

    Jag har inte ringt, de sa att de skulle ha stängt ända till den 7:e så jag ringer då. Såg att du hamnat i en knepig sits då du ska ha dropp, har du löst det eller ska du vänta till den 7:e?


    Vill bara flika in att mina symptom kom och gick jättemycket i början. Ena dagen illamående och ont i bröst och annat och andra dagen mådde jag som vanligt :) så höll det på till i alla fall v 8-9 (kanske längre, minnet är redan borta) så det behöver verkligen inte vara något konstigt. Har en vad vi vet frisk och himla pigg och sparkig bebis i v 22 i magen. Lycka till, håller alla tummar för dig.
  • Aryzza
    LLW skrev 2020-01-13 16:33:39 följande:

    Det här är helt sjukt men.. vi såg hjärtslag. Är fortfarande i chock tror jag.

    Första läkaren var en ung och ganska ny, så när han letade runt såg han inte mer än en hinnsäck med kanske något i. Så han ringde in en kollega som kändes väldigt kunnig, och han kollade runt och sa ganska snabbt att han såg hjärtaktivitet. Han visade på skärmen och det var verkligen någonting där som pulserade! Herregud. Kan inte fatta riktigt. Det är ju så läskigt tidigt fortfarande men någonting är det som lever där inne! Han såg bara en enda hinnsäck tydligt, men kunde ana något bakom den som ev kan vara den andra. Den kan ju isåfall vara tom, och att det är därför jag haft blödningar.

    Vi ska försöka få ett nytt ultraljud tills nästa vecka, kanske i slutet på veckan så det hunnit hända något. tills dess.. ja vad fan gör man? Kan man hoppa en vecka fram i tiden på något sätt?


    Grattis!! Tar en dag i taget och försöker vara glad <3
  • Aryzza
    Ölandstoka skrev 2020-02-03 09:31:38 följande:

    Har ni tips på någon gravid-tråd att pladdra mer i förresten? :)


    Stort grattis! Att man kan bliså glad för folk man inte ens känner ä. Det brukar ju finnas trådar med BF och din månad och den typen av tråd är trevlig och har i mitt fall lett vidare till grupper på facebook :)
  • Aryzza
    Hedblomster skrev 2020-02-20 16:53:50 följande:

    Kanske inte är någon kvar i den här 2019-tråden men jag har inte börjat skriva i någon ny så... Hade vår åttonde återföring idag. Känns ju verkligen inte som att denna skulle bli något när det inte blivit hittills men man vet ju aldrig. Den såg rund och fin ut iaf.


    Håller tummarna. Tycker du är så stark som orkar så många gånger! Förstår det känns hopplöst men någon gång måste det ju vara eran tur.
  • Aryzza
    Hoppet19 skrev 2020-02-21 13:32:39 följande:

    Hej! Jag är också kvar här och läser, var länge sedan jag skrev här. Men på min sjunde återföring, den här gången efter IVF Nr 2 med mitt första färskförsök plussade jag för första gången i mitt liv! Och jag hade nästan gett upp. Och på ruvardag 8 hade jag verkligen gett upp, hade inga symtom alls noll precis som alla andra gånger. När jag tog testet blev jag helt chockad! Helt hundra på att det skulle vara negativt som det alltid varit alla andra hundra gånger jag tagit ett test men det var två streck! Sjukt overkligt, sjukt tacksam! Vågar inte tro. Nästa vecka väntar vul- ser jag få ett hjärta kanske jag vågar tro. Tänker på er som fortfarande kämpar! Plötsligt händer det. Håller tummarna!


    Stort stort grattis och håller alla tummar för VUL!
  • Aryzza
    Doftljuset skrev 2020-03-03 09:20:05 följande:

    Är på ruvardag 7 idag med en blasto, insättning förra tisdagen. Jag var lite dum och testade i förväg, fått pluss men orolig att det är sprutan som ger utslag eftersom den kan göra det. Mensen har inte kommit men sprutan kan ju även den bli sen av sprutan. Undrar är det många som plussat för sedan få negativt? Kram


    Jag testade plus RD 9 och det stämde. En kompis testade plus RD 8 och det stämde också. Sprutan ska ju sitta i i 10 dagar efter man tagit den så vänta ett par dagar och testa igen men du borde ju vara på dag 12 efter sprutan då? Så hoppas det stämmer :)
  • Aryzza

    Hoppas ingen blir ledsen <3 men igår kom vår IVF-bebis som än så länge har arbetsnamnet bönan. En liten tjej fick vi och vi är så otroligt glada. Jag hoppas verkligen att ni alla andra får uppleva detta!

Svar på tråden IVF hösten 2019