• Loviisa89

    IVF hösten 2019

    LLW skrev 2019-08-30 18:08:58 följande:

    Ååh hoppas hoppas nu!! Förstår att du är orolig, men ett positivt test är ju ett första steg!


    Tack så mycket! Ja men precis :D
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    Edaa83 skrev 2019-09-01 11:41:40 följande:

    Hoppet har försvunnit, mensen kom igår. Har testdag imorgon så då blir det ett nytt test för att ringa in resultatet. Tyvärr klarade inget av de andra äggen sig för att kunna frysas ner...Så nu är det bara att samla ihop sig och vänta till nästa mens innan vi börjar om med alla sprutor.

    Så himla glad för er skull, ni som plussar.. hejja hejja????????????


    Neej vad tråkigt! Och ni som hade försökt så länge innan ivf också, hoppas det tar sig nästa gång!
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    kanela84 skrev 2019-09-01 16:21:31 följande:

    Woohoo grattis!! jag är på rd13 idag och har också precis plussat! första försöket, det trodde jag aldrig! :D


    Tack!

    Men åh vad kul! Grattis till dig också! :)
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    Fifen skrev 2019-09-03 06:06:31 följande:

    Idag känns allt verkligen svart!

    Fram till i fredags(rd4) hade jag ganska mycket symptom. Jag hade jätte ömma bröst, illamående, kände molverk och hade metallsmak i munnen. Men när jag vaknade i lördags var det mesta borta, brösten ömmade fortfarande och kanske lite molverk, men inte alls som innan. Sedan har brösten bara ömmar mer och mer och igår natt kunde jag inte sova för att brösten gjorde så ont. Det kändes så bra att i alla fall de ömmade, då kändes det inte helt kört.

    Men idag (rd8) vaknar jag och brösten ömmar knappt. Har haft nästan som kramper i magen kombinerat med molverken. Känns som att hoppet snart är ute, skulle vara i v.4+3 om jag var gravid och det är då man ska börja få symptom om Jag läser alla gravidkalendrar inte bli av med dem.

    Ååå jag ville verkligen att detta skulle gå!


    Ge inte upp än, det är fortfarande tidigt. Det känns inte som du kan vara vecka 4+3 än väl, jag är vecka 5+1 och satte ju in mycket tidigare. Du satte väl in en femdagars förra måndagen? Då borde du då varit i 2+5, igår borde du alltså varit i 3+5, och idag i 3+6. Prova räkna i familjelivs graviduträknare, då kan man ange ägglossningsdag, blir lättare att få det korrekt då :)
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    Fifen skrev 2019-09-03 07:50:26 följande:

    Jag har gått efter graviditetskalendern på 1177.se där står att jag är i v.4 och när jag går in och räknar på FL ska jag vara i vecka 4, men det stämmer ju att jag är inne i v.4 och inte 4+något. 

    Men enligt 1177 är det nu man ska börja känna saker, och mina för mig börjar saker att försvinna istället. :( Jag hoppas fortfarande så klart, men någonstans börjar jag ändå tvivla lite. Allt kändes så bra till i fredags, fy vad det är psykiskt att ruva! De första dagarna tyckte jag bara att det var mysigt, men nu..!


    Det är inte alls säkert att man känner saker så tidigt, står tom detta på 1177 för vecka 5 (4+). Står bara att vissa känner saker. Så försök att inte analysera så mycket nu. :)

    "I gravidkroppen

    Oftast är mensen nu försenad, men ännu märks kanske inte några säkra tecken på graviditet. Ibland kan det komma en mindre blödning vid samma tid som mensen brukar komma, trots graviditeten. Vissa börjar må illa och känna sig trötta. En del får ömma och spända bröst. Några behöver kissa oftare och känner av humörsvängningar, ungefär som vid mens."
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    Söderlund skrev 2019-09-03 11:43:16 följande:

    Officiell testdag och idag fick jag ringa till kliniken och meddela det positiva resultatet. Ultraljud blir nog sista veckan i september. Känner bara att jag är lite, avtrubbad... Har svårt att känna riktig glädje över graviditeten än. Sist fick vi missfall några dagar efter ultraljudet där vi fick se hjärtat slå... Tror det har tagit hårdare på mig än jag vågat erkänna... Är inte deprimerad eller så men det känns bara så himla märkligt. Jag är gravid, ja, men sen känner jag ingenting efter den meningen... Förutom att mycket kan hända och att det är en lång väg kvar...

    Barnlösheten har helt klart tagit på...


    Åh vad skönt att ni nu kunnat ringa in resultatet :)

    Jag förstår precis hur du menar, jag är också väldigt avtrubbad. Det är som att ruvarperioden i två veckor nu bara fortsätter, jag har ju aldrig sett ett hjärta och är livrädd att det ska hända igen. Kommer nog känna mig lite lugnare om det visar ett hjärta på ultraljudet. Förstår att du kanske inte blir lugnad av första ultraljudet dock:/
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    Hoppet19 skrev 2019-09-03 18:31:35 följande:

    Grattis till alla som plussar! Hoppas vi alla får uppleva ett plus snart!

    Imorgon har jag Vul, för att titta slemhinnan, nervös, den brukar vara bra men man vet ju aldrig. Är den fin så blir det insättning säkert i början av nästa vecka! Gaah, denna väntan....... Ska bli kul att ruva, iallfall dom första 2 dagarna typ sen är det tortyr!


    Tack! Ja, vi alla förtjänar att plussa och få våra efterlängtade barn :)

    Kul att ni troligen får sätta in nästa vecka :) Ja exakt, de två första dagarna kan man ju inte sia om utfallet, sen börjar man ju leta symptom som en galning fastän man vet att man inte ska, är verkligen tortyr-likt.
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    Hedblomster skrev 2019-09-03 21:27:39 följande:

    Fått mens idag. Har fyra i frysen, blev inget av resten. Men vi hade fyra i frysen förra gången också... Och det gav oss ingenting. Får väl göra FET i förhoppningsvis oktober men om det är fullt eller min ägglossning krånglar november. Så långt bort. Dessutom vill jag inte bara slösa bort våra fyra frysta men vet inte vad man kan göra. Har trombyl kvar sen i våras till en till gång så tror jag tar det på eget bevåg nästa gång... Ska försöka komma med i en studie där man får göra en endometrial scratch också, man ska ha gjort minst fyra återföringar och vi har gjort fem nu ju. Men vet inte om man ska ha gjort återföringarna på just denna klinik eller om det går bra trots att det var på en annan...


    Jag är så ledsen för er skull. Nu måste det snart vara er tur :( Hoppas du kan komma med i studien och/eller får stimulera ägglossningen på nått vis, känns ju som att ni måste få prova något annat nu.
    Insta: Ivfskafunka
  • Loviisa89
    LegoS skrev 2019-09-03 23:43:09 följande:

    Hejsan!

    Jag är på RD8 med en 5dagars. Testade imorse ( dagens andra och tredje urin) fick gravid på cv sticka och digitalt. Kan det verkligen stämma? Har testdag 11/9.

    Tog ovitrell 19/8 så den bör inte finnas kvar i kroppen?

    Rädd för att det står ej gravid på faktiska testdagen. Kan det blir så?


    Grattis! Du är gravid nu och mycket kan hända men det är ju rätt stor chans (statistiskt) att du kommer få ett barn :)
    Insta: Ivfskafunka
Svar på tråden IVF hösten 2019