• Anonym (Ts)

    VARFÖR SOVER HAN INTE?

    Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre!

    Min son är nu 11månader och han sover knappt något alls?

    Jag är ensamstående och har ingen runt mig för avlastning tyvärr.. I 11 månader har jag konstant vart med min son.

    Han är världens goaste och snällaste men han HATAR att sova. De tar minst 1 timma att få honom att sova men oftast tar de mycket längre än så och han skriker hela tiden.. jag går runt och vaggar honom och har gjort sedan han va liten och nu börjar de ta rejält på armar o rygg.

    Han vägrar napp, snutte o nalle. Han sover ca 30min på dagen och somnar aldrig innan 23 på kvällen och sedan på natten vaknar han flera gånger..

    Han är inte understimulerad inte överstimulerad.

    Rutinerna är bra!

    Jag vet inte vad jag ska göra längre?

    Jag får ingen egentid för han ska konstant vara runt mig. Kan inte ens duscha eller gå på toa utan att han är där.

    Jag fattar att förändra livet är svårt.. men de här tär otroligt mycke.. när jag försöker förklara för folk så är de ingen som förstår..

    Är de någon som har haft liknande problem??

    Hur länge ska de vara såhär?

    Jag ammar fortfarande på natten då de är det ända sättet att få honom att somna om. Han vägrar flaska på natten.

    Jag önskar bara att vi båda två kunde få mera sömn så man orkar med dagen och kan njuta av att vara mamma..

  • Svar på tråden VARFÖR SOVER HAN INTE?
  • Anonym (Ts)

    Era kommentarer kommer jag inte ens svara på. Så otroligt onödiga.. obv har ni inte haft ett överaktivt barn :)

  • Anonym (Ts)
    Anonym (XX) skrev 2019-07-23 11:28:43 följande:

    Har du testat tassmetoden? Fungerade perfekt för att få vår lilla att sova längre perioder.


    Har provat de men då skriker han o rivs.. Han får i princip panik när han märker att han ska sova eller är på väg att somna. :/
  • Anonym (Ts)

    Våra rutiner är jättebra! Han äter precis som han ska och tillräckligt mycket! Han sover 2ggr om dagen 10-30min, kl 10 and kl 16. Bvc sa till mig att skippa sista och hålla honom vaken men han somnar ändå inte fören efter 23, men blir grinig.. jag har provat att hålla honom vaken hela dagen och lagt mig tillsammans med honom vid 21 men då vaknar han 3-4 På natten i är klarvaken o vill leka..

    Vi går till öppna förskolan flera timmar, går långpromenader med hunden, myser i parken, leker i lekparken, gungar, leker med kusinerna, går till stranden, osv osv... så han är inte understimulerad. Medan kusinerna deckar efter en lång lekdag så är han ändå vaken till tidigast 23..

    Sluta amma är svårt då han även har nattskräck och då är tutten de enda som funkar lite..

    Jag vet att de vore bäst att sluta amma men de är inte de enklaste när man är helt slut varje kväll och han vägrar napp..

  • Anonym (Ts)

    Han har problem med mjölkprotein and har inte fått mjölk sedan 2 månaders ålder, eftersom jag ammar avstår även jag 100% mjölkprotein! :)

    När jag har provat andra rutiner har jag självklart gjort de mer än 1-2 dagar.. varje gång jag provar något nytt gör jag detta 2-3 veckor.

    Vi har vart hos doktor för hans nattskräck och de är detta han har eftersom han är sovande och tom kryper i sömnen.. Om jag inte get tutte skriker han brutalt i ca 20min innan han kommer till ro.. och ger jag tutte är han gnällig men skriker iaf inte! Detta gör jag både för att jag är jätte trött och för att de gör ont att se ens barn ha de jobbigt..

    Bvc har pratat om medicinering men jag skulle självklart vilja undvika det och få honom att kunna sova av sig själv.. anledningen till att jag nu låter honom sova 10-30mim vid 16 är för att han inte somnar tidigare ändå utan blir bara mer grinig om jag skippar de

Svar på tråden VARFÖR SOVER HAN INTE?