Inlägg från: Anonym (Mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen)

    Om hon blir äcklad av porr- skulle ni fortsätta relationen?

    Jag skulle nog försöka prata om det för att hitta någon kompromiss. Skulle inte det fungera så är det nog slutet på vårt förhållande, retar hon sig på porren så finns det nog mer i bagaget som hon stör sig på tror jag då.

  • Anonym (Mannen)
    BurningDiamond skrev 2019-07-26 13:24:07 följande:

    Mitt svar är också hypotetiskt. Jag har inte seriösa relationer med personer som jag inte pratat med om saker som ekonomi, värderingar, livsåskådning etc. Därför hade jag blivit ytterst förvånad och faktiskt orolig om min sambo skulle ta upp pornografi när vi är på väg att ha sex.


    Bra svar. Instämmer.
  • Anonym (Mannen)
    Anonym (Olika) skrev 2019-07-26 21:54:09 följande:

    Är det så, att han är ovanlig i sitt "porrsurfande"?


    Jag porrsurfar en del, jag onanerar en del till med men det blir över och räcker gott till att ha ett skönt samliv med min fru. När jag onanerar till porr har det mitt fokus, när jag har sex med min fru är hon mitt fokus. Svårare än så är det inte.

    Har ni inte sex längre är det inte hans porrsurfande som är problemet, jag tror ert problem bottnar i något helt annat.
  • Anonym (Mannen)
    Anonym (Olika) skrev 2019-07-26 22:43:53 följande:

    Inte "vårt" problem, utan hans. Förutom precis i början, så tar han sällan initiativet, avvisar mina sexinviter, allt från att ge honom ett bj, till fullt ut sex. När vi träffades, för 20år sedan, så kan jag i efterhand säga, att jag var precis lika snygg och sexig, som de kvinnor han nu tittar på.


    Kalla det vad du vill men ni har problem i ert förhållande.
  • Anonym (Mannen)
    Anonym (Olika) skrev 2019-07-26 23:01:54 följande:

    Har hänt flera ggr att vi hånglar lite, jag ser och känner att han har stånd, men ändå så kan han bara säga godnatt och gå att sova.


    Jag beklagar verkligen men vill inte ta parti. Råder er att söka familjerådgivning. Förhoppningsvis kan de hjälpa er att reda ut era problem.
Svar på tråden Om hon blir äcklad av porr- skulle ni fortsätta relationen?