Inlägg från: Anonym (Anna H) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna H)

    Överanalyserar alla mina dejter!

    Jag känner igen mig i TS. Var på dejt med en kille i slutet av juni som jag pratat med i ca 4 veckor. Vi sågs på en fika. Han skickade direkt efter att han tyckte det varit trevligt och kul att ses.

    Vi fortsatte höras av och jag frågade om han vill ses igen och det ville han sen gick jag och väntade på att han skulle föreslå ett datum för att ses igen men det hände inget. Efter 2 veckor så frågade jag när han kunde ses igen. Då skulle han kolla upp när det passade honom att ses. Dagarna gick igen men inge förslag på datum från honom. Till sist efter 1 vecka så förslag han 2 datum som han trodde han kunde

    Jag har tagit bort min användare på dejtingsidan pga att jag blev lite trött på att meddelande från killar etc då jag just nu har denna kille som prio 1 och han och jag hörs av via messenger.

    Problemet är att han inte enligt honom använder messenger så ofta så det kan dröja väldigt många timmar innan man får något svar.

    Känner mig just nu väldigt osäker på honom och har ställt in mig på att vår dejt om 1 vecka kan bli inställd.

    Känns lite som man är reserv. Han säger att han har mycket med sitt jobb och att hjälpa sina föräldrar och syskon  just nu samtidigt har man hört de lögnerna (?) tidigare från andra killar.

    Dock har jag bestämt mig att sluta tänka och fundera. När han skriver så ställer han följd frågor sen så är det inte bara jag som skriver först varje gång heller men får se vad som händer. 

  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-07-30 11:16:16 följande:

    Han skrev nu i morse till mig :D

    Vet dock inte om jag ska hänga upp mig på det men kan se att han fortfarande är inne på tinder. Men jag kan ju ärligt säga att jah med går in där för o kolla han, samt för tidsfördriv men skulle inte träffa någon. Vet även en jag började dejta som det inte gick så bra med, han var inne på tinder tills dess att han skaffade förhållande, dvs under tiden den dejtade tills dess att de uttalande sig som flock o pojkvän. Kan ju hoppas att många kanske för så bara som tidsfördriv...

    Aja det könns bra han skeev iaf!

    Shit jag måste verkligen jobba med min självkänsla... men tror myclet ligger i att jag har vart med om otrohet, träffat många fina som total dissar en när de väl fått ligga samt total lurad då mitt ex hade flickvän när han träffade mig vid sidan av...


    Kille jag skrev om tidigare är också inne än på dejtingappen vi började prata på vet jag och det har han rätt att vara men känns lite jobbigt men tagit bort min sida där. Dels för jag inte är intresserad av att prata med andra killar just nu.
  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-07-30 19:20:50 följande:

    När jag läser ditt tänker jag direlt att han är inteesserad, men känner ju också igen mig i att du nu ororar dig o tror att hans bortförklaringar bara är falska. Jag tycker tex nu att min svarar långsammare. Men jag kan ju linsom knte begära att man ska svara efter 10 sek varje gånf i ett förhållande! Tycker du att du blev mer orolig efter att ni hade setts?

    Tex hade min köpt en båt precis varav jag frågade om jag fick åka med på en tur någongång. Han svarade ja när vädret är bra o bara där fick jag det till att vara ett dåligt svar..


    Jo blev mer orolig efter vi setts då jag innan såg det som kul att ses vem det är man pratat med typ. Lite depp i kväll för i måndags vid 18:00 skickade han hur går din dag? :) på messenger och jag svarade 40 min senare och då frågade om hur hans dag gick men han har fortfarande inte efter över 30 timmar läst mitt svar :/ trots att jag sett att han varit inne på FB åtminstone under dagen och undra hur svårt det kan vara då att gå in på messenger!

    Men som jag skrev tidigare känns som jag är "reserv" för honom. Dock 6 dagar kvar nu innan hans förslag på ett av datumen för vår nästa dejt det andra är dagen efter. Ska dock invänta och se om han skriver något mer om tid/aktivitet. Min magkänsla säger att han troligen kommer ställa in. Drygt detta.....blev först jätte glad när han hörde av sig i måndagskväll men nu bara ledsen eftersom han inte läst mitt svar och det gått över 30 timmar.
  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-07-30 22:21:30 följande:

    På att säga vadå?

    Vi ska förmodligen ses i veckan. Är det värt att åka en resa på 40 mil föe bara en kväll? Vi skulle hålla det öppet. Han sa att hans bror o hans fru kanske skulle komma på besök men att han bara ville vila. A jag vet inte...


    Dejtade en kille i vintras och vi spgs på en dejt och bokade in en andra dejt 2 veckor senare. Han bodde 12 mil bort och hade barn varannan vecka. Dock ville han hålla tiden för dejt nr 2 "öppen" och jag tyckte det lät lite konstigt men iallfall så blir jag sjuk i influensan så vi får boka om och bestämmer oss för att ses 2 veckor senare. Vi pratar som vanligt under tiden dock är han inte lika skämtsam som tidigare etc och jag väntar på att han ska säga vilken tid vi ska ses då jag skulle pka till honom men han nämner inget om det så fredagen dagen innan dagen vi bestämt att ses så frågar jag honom vilken tid ses vi imorgon. Han svarar då: Sorry men jag har träffat någon men jag vet inte vad det är riktigt än så jag måste ligga lite lågt.....

    Jag gissar att han träffade tjejen den dagen vi skulle ha setts om inte jag blivit sjuk då han annars brukade vara online nästan hela tiden.
  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-07-31 09:49:31 följande:

    Innan vi hade setts så skrev min dejt att han fokuserar på att träffa mig så skulle jag träffa nån kan jg glömma hab så jag hoppas ju inte han går o träffar någon.

    Tänker på detta mer än jg trodde. Inatt drömde jag att han skrev ett långt meddelande att vi inte kunde träffas mer föe jag var så jobbig...


    Åh jobbigt :/. Tror det löser sig om du har lite is i magen. Själv så har jag inte hört något från min dejt än men inte mycket man kan göra än vänta och se vad som händer. Själv hade jag svårt att sova i natt pga att jag låg och tänkte men inom 1 vecka så vet jag.

    Det känns det som det kommer komma ett meddelande från honom: jag har träffat någon
  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-08-01 23:13:13 följande:

    Hur går det för dig? Fått något svar?


    Jo han svarade efter 48 timmar sen skrev vi en del igår men inget ang nästa vecka fast samtidigt känner jag att jag tappat intresset och det känns som det endå inte kommer bli något mellan oss osv
  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-08-01 10:43:30 följande:

    Igår blev jag väldigt glad faktiskt! Han skrev från ingenstans att han satt o tänlte på att han hade gillat mitt sällskap l föreslog även andra saker vi kunde göra nästa gång!


    Har ni bokat in något datum? själv är det sagt tisdag eller onsdag här men inge mer. Könner nu att dels har han väldigt fullt upp sen är det avståndet lite mer än 10 mil. Ingen av oss har körkort och det tar ca 1 timme med kollektivtrafik plus om man ska tar dörr till dörr så blir det 1:50 om man promenerar från bostad till station och från station till hans bostad eller tvärtom.

    Vågar inte fråga om vi ska ses för vill inte verka tjatig sen som sagt vet inte om jag är så intresserad längre men samtidigt kanske det känns annorlunda om vi ses IRL (igen) om han nu kan i veckan....
  • Anonym (Anna H)

    Åh håller tummarna.

    Själv skickade jag iväg ett meddelande nyss: sitter och planerar min vecka som kommer. Vi pratade om att kanske ses? Hur ser det ut för dig? Hur känner du?

    Tror det är 6-7 veckor sen vi sågs på en första dejt och vet att han är aktiv på dejtingappen med. Dock har jag tappat intresset och är inte kul med någon som ibland tar 2-3 dagar på sig att svara. Nu menar han att han inte är använder messenger så ofta utan snapchat som jag inte är intresserad av att skaffa. Dock tycker jag att om man verkligen är intresserad av någon så är det inte jobbigt om man måste gå in på ytterligare en app.

    Får se när och vad han svarar. Hoppas såklart att han vill ses men tror att han kommer ursäkta sig med att han inte kan ses pga jobb då han nu i veckan skrev att han hade fullt upp på jobbet osv :(

    Sen blev lite förvånad att han föreslog datum mitt i veckan och inte en fredag eller lördagskväll. Nu pratar vi om en middag ute iförsig men båda jobbar sen ska någon åka sen.......nä får se vad han svarar först men som sagt tror tyvärr inte vi kommer att ses.

  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-08-05 11:04:10 följande:

    Har du inte fått något svar än? Nä att svara så sällan tycler jag tyder på stt man tyvärr inte är tillräckligt intresserad för att vilja engagera sig..


    Jo vi ska ses på onsdagkväll för en middag ute :). Han svarar rätt fort nu (helt plötsligt) men som sagt känner mig inte så intresserad längre men ska bli kul att träffa honom och han som kommer till staden där jag bor men han skrev att han behövde ta sista tåget hem för han skulle upp och jobba tidigt dagen efter.
  • Anonym (Anna H)
    Anonym (Y) skrev 2019-08-05 11:06:49 följande:

    Nu är allt som vanligt o vi har skrivit extremt mycket i helgen!i morse fick jag ett godmorgon sms !

    Så nu i veckan ska vi ses o jag hoppas ju han verkligeb är intresserad till att ses igen se igen! Det borde man väl ändå veta ? Om vi träffats en gång o båda tyckte det kända jätte bra o vi pratar med varandra som vi kännt varandra jätte länge! Tex kan han bara skriva till mig för att berätta något som hänt på jobbet eller privat, det tycker jag är ganska stort :)


    Roligt :). Hoppas det blir en bra andra dejt.
Svar på tråden Överanalyserar alla mina dejter!