Inlägg från: glitterhitta |Visa alla inlägg
  • glitterhitta

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Anonym3323 skrev 2019-08-13 09:10:46 följande:

    7+1 idag, illamåendet har dämpats något på morgon/förmiddag. Värre på eftermiddag och kväll för mig. Fått en tid för ultraljud på torsdag, blev helt plötsligt sjukt nervös... är det vaginalt man gör nu också tror ni? Vill ju ha sambon med mig, samtidigt som jag tror att jag kanske lättare bryter ihop då. Det kommer ifatt en nu att det inte är så länge sen missfallet, och nästa onsdag har jag gått lika långt som sist. Sorgen finns ju kvar trots att det växer ett nytt mirakel i mig. Efter den milstolpen nästa vecka kommer det nog kännas som jag kanske slipper bli påmind lika mycket om det eftersom det gått längre än sist då..


    Det är förmodligen vaginalt då det syns bäst den vägen fortfarande, det är väl klart sambon ska följa med om han kan det! Det kommer gå så bra :)
  • glitterhitta
    Smurfan93 skrev 2019-08-13 19:19:15 följande:

    Jobbet ska ha en liten kick off på torsdag, men bl.a ett spabesök. Magen har varit supersvullen sen dag ett, blir svårt att dölja den i bikini. Är lite nervös över att någon ska kommentarerna eller fråga om bebis. Tips på vad man ev skulle kunna svara om situationen uppstår?

    Har förövrigt helt underbara kollegor, men vi är inte redo att berätta för omgivningen än :)


    Jag hoppas verkligen inte någon frågar men det skulle inte förvåna mig då folk är så fruktansvärt oförskämda, jag tänker inte berätta på mitt jobb än på ett bra tag men det är en jävel som har frågat mig då och då sedan februari om jag är gravid. Blir extra provocerad nu när jag faktiskt är det.
  • glitterhitta
    SommarDahlia skrev 2019-08-14 07:51:08 följande:

    Vem gör så? Det finns då lustiga människor. Jag skulle aldrig fråga även om det såg ut så! Jag blev också frågad om jag va gravid av en nära vän i helgen. Men det berodde på att en annan vän hade lånat min barnvagn och sa att hon skulle få tillbaka den. Men jag blev så ställd så jag svarade nej jättefort. Hade det inte varit för att en annan tjej, som jag inte ville berätta för, stod bredvid så hade jag nog sagt som det var. Men nu är svaret på nipt så nära att jag väntar på det.

    Känner att illamåendet faktiskt börjar ge med sig nu. Kunde va uppe till 20.30 utan problem och hade ork att hjälpa till att lägga barnen. Känns så säng! Med de andra har illamåendet varit förjäkligt minst till v 15. Är i v.12 nu.


    Det är många som gör så, min chef frågade mig om det fanns någon speciell anledning till att jag fått rundare mage och blivit bystigare. Det här var efter jul och var inte gravid då utan gått upp ca 4 kg sedan sommaren ungefär. Mitt bland alla kollegor. Jag tänker vänta så länge jag kan ned att berätta för henne att jag är gravid just för att jag inte litar ett dugg på att hon ska hålla tyst inför kollegor om det, hade det varit chefen som slutade förra året hade jag sagt det runt vecka 12 och litat på att det är jag som får berätta nyheten för resten när jag är redo för det.
  • glitterhitta
    Anonym3323 skrev 2019-08-15 16:34:30 följande:

    Nu har vi äntligen varit och kikat in hur det ser ut i lilla magen, och allt såg jättefint ut! <3 blev så himla glad att storleken stämde denna gång, blev -2 dagar.. men det är inte lätt och mäta en räka så det kan nog bli lite ändrat igen när det gått lite längre :) hon mätte också ganska snabbt så jag lägger inte så stor vikt i det. Nu kan man gå vidare och veta att vi har en liten mini där iallafall <3 


    Så härligt!! Ja det är lätt att missa när det är så litet men 2 dagars skillnad är ingenting, även fast de ska växa likadant så är det inte alltid så. Men som sagt, 2 dagar är inget att ens tänka på. Vilken lättnad att få så bra nyheter, roligt att få tjuvkika på det lilla livet :)
  • glitterhitta

    Hej på er! Idag är jag 9+0 och jag har fortfarande ganska svårt att förstå att jag är gravid, det kommer nog inte bli verkligt förrän bebisen har växt på sig och jag kan börja känna rörelser. Annars mår jag rätt bra, har lite illamående som lurar i bakgrunden men det är fullt hanterbart. Allting rullar på i sakta mak helt enkelt :D

  • glitterhitta
    Zzaara skrev 2019-08-26 15:45:40 följande:

    Hej Tjejer. 

    Går in i V11 om två dagar.

    känner mig mycket bättre nu än från V8 till V10 dom två värsta veckorna i mitt liv.

    kände att jag inte vågade köra bil för jag trodde att jag skulle somna. har varit slut på energi. beror så klart på graviditeten och att jag hel renoverar huset samtidigt så det blir många timmars jobb och mycket stress. 

    men nu verkar det ha släpp. pigg och glad och väldigt glas i snask :) 

    Är det bara jag som tycker att tiden går såååååå sakta?


    Tiden går oerhört sakta och det är så tråkigt den första tiden, egentligen första halvan av graviditeten. Jag längtar så mycket till jag börjar känna bebisen för då kommer det bli mer verkligt! Då får tiden gärna gå sakta då jag trivs med det allra mesta efter det, iaf om denna graviditet liknar mina tidigare :)
  • glitterhitta

    Men snacka om att jag är glad! Jag jobbar kväll och gömde mig under rasten för att ringa min man, tog med mig en doppler för att se om jag skulle kunna hitta något. Och jag gjorde det!! Hörde ett litet hjärta rusa där inne och min man fick vara med på telefon. Helt otroligt att det gick, vecka 9+1 idag :D

  • glitterhitta

    Fick nyss se min bebis! Hjärtat slår så fint och det är bara en där inne, vi mätte ingenting utan bara en liten tjuvtitt. Liten minibebis som växer <3

  • glitterhitta
    Lustablong skrev 2019-09-01 10:18:41 följande:

    Åh härligt!!! Vill också se vårt

    Vart gör de UL på en söndag?


    Jag jobbar på sjukhus och vi hade en lugn morgon så jag frågade läkaren om vi kunde ta en snabbtitt bara för att se så det fanns någon där inne. Och det gjorde det! :)
  • glitterhitta

    Tiden kryper fortfarande fram. Nu har vi däremot bestämt att vi ska berätta för barnen jäklat 12+0 för jag kan helt enkelt inte hålla mig längre än så, längtar så oerhört mycket till att de ska få veta att ett syskon är på väg! Idag är det vecka 10+2 så det är inte alldeles för långt borta iaf :)

Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL