Inlägg från: Anonym (Anonym (skönt asså)) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anonym (skönt asså))

    Bli slickad?

    Hejsan alla tjejer / killar där ute!

    Jag frågar Detta då det aldrig hänt mig , men här om dagen bad min kille mig om han kunde få slicka mig , jag tände på tanken men fattade inte riktigt , vad ska han göra ? Hur? Hur gör han? Hur vet han att jag gillar det ?

    Så min fråga är , kan ni hjälpa mig att lösa detta pussel ? Låta han slicka eller va en fegis? Help!

  • Svar på tråden Bli slickad?
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Anonym (S) skrev 2019-07-30 15:22:47 följande:

    Nu får alla det att låta som att bli slickad är det bästa som kan hända er. Och visst kan det vara så, men det är inget jag skulle förvänta mig första gången. Tänker anta att ni är unga, och då tänker jag även anta att han är rätt ny på det. Jag har såklart ingen aning om er/din killes erfarenheter, men det är lätt att tro att det bara är att gå ner där och snurra lite med tungan och så blir det automatiskt skönt, vilket inte är fallet. Vill inte avskräcka dig från att prova, jag tycker att det är nyttigt att prova nya saker med sin partner och skulle verkligen rekommendera att ni provar, men var inte rädd att säga till om något han gör inte funkar. Fokuset brukar vara klitoris och inte slidan, men att hjälpa till med händerna dels där nere men också på andra ställen på kroppen kan öka njutningen rejält.

    Ja, han kommer ha ansiktet alldeles vid din vagina, ni kommer vara väldigt nära varandra och det kommer vara väldigt intimt, så känns det inte riktigt bra så vänta, inget fel med det. Första gången jag blev skickad var lampan släckt och det var väldigt mörkt i rummet, och det gör det lite enklare att slappna av och kunna njuta riktigt, men samtidigt är det viktigt att vara bekväm både med sig själv och sin partner när man ser varandra på det sättet. Om du vill veta mer om hur det går till osv så finns det massor av information på internet, bara att googla.

    Hoppas ni provar och hittar något som funkar för er båda, och kom ihåg att bara för att det inte funkar första gången kan det vara värt att prova igen och se om man hittar något nytt son funkar (men inget måste förstås) Lycka till!


    Vi har provat , han skrek , skrämde mig och skrek åt mig att komma , och nu har han börjat säga att han vill göra det varje kväll , börjar bli väldigt konstigt
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Clark73 skrev 2019-08-03 16:11:11 följande:

    Du ska aldrig gå med på något som du inte vill! 

    Jag tycker att du ska prata med honom och säga hur du vill ha det, jag tycker att han verkar ha ett konstigt beteende. 

    Var det lite skönt när han slickade dig eller hur upplevde du det?


    Han var väldigt hårdhänt och jag ska flera gånger ?aj? och ?sluta det gör ont? men han fortsatte med ?det är skönt snart? och allt det där , jag lyckades ju aldrig komma så han gav väll upp tillslut
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Anonym (Mums) skrev 2019-07-30 18:59:46 följande:

    Har slickat nästan alla tjejer jag varit med. En tyckte först att det var lite intimt (hon kände sig blyger sa hon), men hon ändradr sig snabbt och gillade det verkligen när hon kunde slappna av, och bars njuta av behandlingen.

    Varit med en som uttryckligen sa att hon inte gillade det, och då är det ju så.


    Önska min kille kunde va så också , han var hårdhänt , otrevlig och oseriös , även om jag sa till flera gånger sa han bara ?det blir skönt snart? och allt annan skit , det var varken skönt eller upphetsande och nu blir jag mest orolig att han ska tröttna på mig
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Anonym (Q 45) skrev 2019-08-03 14:25:35 följande:

    Avsluta relationen nu! Det här barkar åt helt fel håll. Det här kan eskalera och han kan våldföra sig rejält på dig. Var rädd om dig!


    Jag vill samtidigt inte att han ska tröttna på mig bara för att jag inte kom första gången , då känns det ju mest slöseri att han prova :/
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Anonym (Anonym) skrev 2019-07-30 15:26:13 följande:

    Jag har blivit slickad av några olika killar men tyvärr känns det mest som att bli tvättad där nere. Det finns däremot jättemånga tjejer som gillar det så testa på!


    Det gick inte alls lika bra här , han var hårdhänt och oseriös :/ och så skrek han gång på gång att jag skulle komma..
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Giftskåneman skrev 2019-08-03 14:03:02 följande:

    Dumpa


    Tänk om han blir jätte arg då?
  • Anonym (Anonym (skönt asså))
    Clark73 skrev 2019-08-03 17:23:49 följande:

    Jag tycker att du ska se dig om efter en annan pojkvän, jag älskar att slicka fitta och det får ta tid för frugan att komma, ju längre tid destu bättre tycker jag men man måste lyssna på hur hon vill ha det, oftast går det rätt fort för henne.

    Din pojkvän har alvarliga problem tycker jag.


    Han är min första , han är den ända som velat ha det med mig på det sättet , vill ju liksom inte skrämma iväg han
Svar på tråden Bli slickad?