Inlägg från: Anonym (Vänta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vänta)

    Abort eller inte.

    I vilken vecka är du nu i?

    Jag tycker att du Ska fundera vad du själv vill och kan och ta ett beslut efter det. Jag har nog aldrig förlitat mig åt någon annan, utan alltid tänk vad jag själv kan och orkar . Risken är att du ångrar ihjäl dig sedan om du gör abort, för att du tänker på hur HAN ska orka med ett barn osv. Klarar du att ta hand om ett barn själv? Är det de du vill? Då fixar du det!. Vill han sen sedan vara med, så är det bara en lättnad* för dig. Men se det att DU kommer ha det största ansvaret. Hoppas vad du än väljer blir rätt för dig <3

  • Anonym (Vänta)

    Okej tur" det iaf, du hinner få en liten längre tid och bestämma dig.

    Jag fick reda i v 8, och tvingades till abort av olika anledningar, väldigt tragisk händelse. Skulle aldrig göra abort om det inte var som det var just då, så vet smått hur du känner. Jag ångra ihjäl mig efter aborten, men blev påmind om varför det fick bli så..

    Man är duktigt på att klanka ner sig själv även och jämföra sig med andra som har barn. Livet är inte alltid på topp, inte för någon och vi alla lär oss något nytt varje dag. Så ta hand om dig och tro på dig själv vad du än kommer fram till för beslut. Och låt ingen döma dig för ditt val!

  • Anonym (Vänta)

    Åh...beklagar verkligen! Klandra inte dig själv om du gör det, för det är inget som du hade kunnat göra.. :( skickar en stor kram! Har du stöd och någon att prata med?

Svar på tråden Abort eller inte.